Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Brighton'' pagarina līgumu ar kapteini, Rodrigo no Līdsas pārcelsies uz Kataru

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Brighton'' pagarina līgumu ar kapteini, Rodrigo no Līdsas pārcelsies uz Kataru
Lūiss Danks. Foto: AP/Scanpix

Sastāva komplektācijas gaidāmajai sezonai turpina futbola klubi. Anglijas Premjerlīgas vienība ''Brighton'' pagarinājusi līgumu ar tās kapteini Lūisu Danku, bet no Premjerlīgas izkritusī Līdsas ''United'' šķīrusies no spāņa Rodrigo, kurš karjeru turpinās Katarā, ziņo itāļu apskatnieks Fabricio Romāno.

31 gadu vecais angļu centra aizsargs Lūiss Danks turpinās pārstāvēt Braitonas un Hovas ''Albion'' komandu, pusēm vienojoties par līguma pagarināšanu līdz 2026. gada vasarai.

Danks aizvadītajā sezonā bija Braitonas kapteinis, piedaloties 36 mačos un gūstot vienus vārtus.

Profesionālās karjeras laikā Danks ārpus Braitonas spēlējis tikai Bristoles ''City'', tajā aizvadot divas spēles, kamēr atradās īrē.

Nākamajā sezonā Braitona pirmo reizi kluba vēsturē spēlēs Eirokausos, piedaloties UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā.

32 gadus vecais Rodrigo Līdsas rindās aizvadīja iepriekšējās trīs sezonas, tieši pēdējai kļūstot par individuāli produktīvāko. Uzbrucējs 31 mačā atzīmējās ar 13 vārtu guvumiem, kas gan nelīdzēja Līdsas ''United'' nosargāt vietu Premjerlīgā.

Kā ziņo Romāno, Rodrigo karjeru turpinās Kataras čempionātā un pārcelsies uz ''Al-Rayyan''. Sagaidāms, ka pēc medicīniskajām pārbaudēm pāreja tiks izziņota oficiāli.

Karjeras laikā spāņu uzbrucējs pārstāvējis arī Boltonas ''Wanderers'', Lisabonas ''Benfica'' un dzimtenes ''Valencia'' klubus.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/FabrizioRomano/...
https://twitter.com/FabrizioRomano/...