Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gvardiola un Gindoans otro mēnesi pēc kārtas atzīti par labākajiem Premjerlīgā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Gvardiola un Gindoans otro mēnesi pēc kārtas atzīti par labākajiem Premjerlīgā
Ilkajs Gindoans. Foto: AP

Mančestras ''City'' galvenais treneris Peps Gvardiola otro mēnesi pēc kārtas atzīts par Anglijas Premjerlīgas labāko treneri, bet viņa trenētās vienības pussargs Ilkajs Gindoans izpelnījies labākā spēlētāja apbalvojumu. Februāra mēneša labākā vārtu guvuma tituls Brunu Fernandišam no Mančestras ''United''.

Spāņa Pepa Gvardiolas trenētā Mančestras komanda februārī Anglijas Premjerlīgā aizvadīja un uzvarēja sešas spēles. Pilsētnieki mēneša sākumā ar 2:0 uzveica ''Burnley'', kā arī ''Anfield'' stadionā sakāva ''Liverpool'' ar 4:1 un savā laukumā ar 3:0 pieveica Žuzē Mourinju trenēto Totenhemas ''Hotspur''. Tāpat februāra mēnesī Mančestras ''City'' apspēlēja ''Everton'', ''Arsenal'' un ''West Ham United''.

Premjerlīgas februāra mēneša labākais futbolists Ilkajs Gindoans mačā pret ''Burnley'' izcēlās ar rezultatīvu piespēli Rahīmam Stērlingam, bet spēlēs pret ''Liverpool'' un Totenhemas ''Hotspur'' guva pa diviem vārtiem. Vācietis ir pirmais futbolists Mančestras ''City'' vēsturē, kurš ieguvis Premjerlīgas labākā spēlētāja atzinību divus mēnešus pēc kārtas.

Starp kandidātiem uz februāra labākā futbolista balvu bija arī ''City'' aizsargs Žuau Kanselu, Hārvijs Bārnss no ''Leicester City'', Rafinja no Līdsas ''United'', Bruno Fernandišs no Mančestras ''United'', Rubens Nevešs no Vulverhemptonas ''Wanderers'', Džese Lingārds no ''West Ham United'' un Joahims Andersens no Londonas ''Fulham''.

Par ''Budweiser'' februāra labāko vārtu guvumu tika atzīts Mančestras ''United'' portugāļa Brunu Fernandiša meistarstiķis mačā pret ''Everton''.

2020./2021. gada sezonas Anglijas Premjerlīgas mēneša labākie spēlētāji un treneri

MēnesisFutbolistsTreneris
SeptembrisDominiks Kalverts-Lūins (Everton)Karlo Ančeloti (Everton)
OktobrisHinmins Sons (Hotspur)Espirito Santos (Wanderers)
NovembrisBrunu Fernandišs (United)Žuzē Mourinju (Hotspur)
DecembrisBrunu Fernandišs (United)Dīns Smits (Aston Villa)
JanvārisIlkajs Gindoans (City)Peps Gvardiola (City)
FebruārisIlkajs Gindoans (City)Peps Gvardiola (City)

Izmantotie resursi:
https://www.premierleague.com/news/...
https://www.premierleague.com/news/...