Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Džerārds atgriežas Premjerlīgā un kļūst par "Aston Villa" galveno treneri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Džerārds atgriežas Premjerlīgā un kļūst par "Aston Villa" galveno treneri
Stīvens Džerārds. Foto: avfc.co.uk

Anglijas Premjerlīgas klubs "Aston Villa" paziņojis, ka galvenā trenera amatā apstiprināts savulaik izcilais pussargs Stīvens Džerārds. Ar viņu noslēgts līgums uz trīs ar pusi gadiem.

Stīvens Džerārds iepriekšējos trīs ar pusi gadus pavadīja Skotijā, trenējot Glāzgovas "Rangers". Pagājušajā sezonā tika izcīnīts čempionu tituls, nezaudējot nevienā spēlē. Tagad Džerārds pieņēmis piedāvājumu no Anglijas Premjerlīgas. Pēc 11 spēlēm "Aston Villa" atrodas 16. vietā, izlidošanas zonu apsteidzot par diviem punktiem.

"Klubs ar bagātu vēsturi un tradīcijām Anglijas futbolā, un esmu lepns kļūt par galveno treneri. Runājot ar īpašniekiem un vadību, bija labi redzams, cik ambiciozi ir viņu plāni. Gribu palīdzēt tos sasniegt," pauda 41 gadu vecais speciālists, kurš Anglijas futbolā pārstāvējis tikai vienu komandu – "Liverpool". Tieši Liverpūles jauniešu sistēmā Džerārds sāka attīstīt trenera prasmes, vēlāk pārceļoties uz Glāzgovu. Džerārda atgriešanās Liverpūlē, bet šoreiz – kā pretiniekam, paredzēts 11. decembrī.

Sezonas ievadā "Aston Villa" trenēja Dīns Smits, tomēr pēc pieciem zaudējumiem pēc kārtas viņš tika atlaists. Lai Džerārds varētu uzņemties jaunos pienākumus, Birmingemas klubs piekritis samaksāt "Rangers" izpirkuma summu 3,25 līdz četru miljonu mārciņu robežās.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  +1 [+] [-]

, 2021-11-11 13:03, pirms 2 gadiem
...ne jau treneris Dīns bija slikts, bet, bosiem pārdodot Grilišu, komandas iespējas un varēšana saruka...nu, lai Stīvijam veicas, lai audzē trenera varēšanu, bet ņemot vērā Ņūkaslas finansiālo uzrāvienu, būs vien jācīnās par vietas saglabāšanu EPL...

  +2 [+] [-]

, 2021-11-11 14:00, pirms 2 gadiem
Tas ka Ņūkaslas finansiālais uzrāviens būs vērā ņemas spēks, nav šaubu bet treneru ziņā domāju ka Džerārds būs spēcīgāks par Eddie Howe kas tagad būs pie Ņūkaslas stūres.
Ar "Rangers" Džerārds labi ir audzis, paskatīsimies kā ies Anglijā tagad.

  +2 [+] [-]

, 2021-11-11 14:03, pirms 2 gadiem
Janovēl veiksmi un izdošanos ,ļoti simpātisks bija kā spēlētājs un ir kā treneris un cilvēks!

  -2 [+] [-]

, 2021-11-11 14:15, pirms 2 gadiem
Ambīcijas viņiem ir, bet naudas, lai tās realizētu, nav. Nevar viņi grūstīties par ar vāji spēlējošajiem grandiem, vēl jo vairāk, ka tie pamazām sāk atkopties. Pieredzei, protams, labi, bet, visticamāk, beigsies ar atlaišanu vai nu pēc šīs sezonas, vai nākamajā līdz Ziemassvētkiem.

  -2 [+] [-]

, 2021-11-11 14:32, pirms 2 gadiem
Gan jau, ka paslīdēs un nokritīs uz Championship. #SlippyG

     [+] [-]

, 2021-11-12 00:19, pirms 2 gadiem
Nodeva mūs!