Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Anelka: ''Patīk piespēlēt, bet vārtus lai gūst Drogba''

Anelka: ''Patīk piespēlēt, bet vārtus lai gūst Drogba''
Nikolā Anelka un Didjē Drogba
Foto: Professional Sport/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Chelsea'' uzbrucējs Nikolā Anelka atzinis, ka atdot rezultatīvu piespēli saviem partneriem viņam sagādā tik pat lielu prieku kā gūt vārtus.

30 gadus vecais uzbrucējs, kurš Londonas klubam pievienojās pērnā gada janvārī, bet pagājušajā sezonā ar 19 gūtajiem vārtiem bija Premjerlīgas rezultatīvākais spēlētājs, uzskata, ka uzbrukuma duets kopā ar Kotdivuāras izlases spēlētāju Didjē Drogbu (31) ir viens no veiksmīgākajiem viņa karjeras laikā. Šajā sezonā visu turnīru ietvaros Anelka piedalījies 18 spēlēs un guvis piecus vārtus, savukārt Drogba 15 mačos izcēlies ar 12 gūtiem vārtiem. Abi futbolisti lieliski saprotas laukumā un Anelka atzinis, ka, spēlēšana kopā ar Drogbu ļauj viņam darboties savā iemīļotākajā pozīcijā – nedaudz zem uzbrucējiem.

''Kad pārnācu uz ''Chelsea'', mans mērķis nebija tikai gūt daudz vārtu un kļūt par zvaigzni avīžu pirmajās lapās. Tieši otrādi, man patīk arī atdot saviem partneriem rezultatīvas piespēles. Labāk lai Drogba gūst pēc iespējas vairāk vārtu. Vienmēr esmu teicis, ka mana īstā vieta laukumā nav centra uzbrucēja pozīcijā, bet gan otrā uzbrucēja vietā vai varu būt pat saspēles veidotājs. Taču, neskatoties uz to, praktiski visi treneri mani vienmēr izmantojuši tieši centra uzbrucēja pozīcijā un izvirzīja mani uzbrukuma smailē, bet man vienmēr ir gribējies spēlēt kā Deniss Bergkamps,'' sacīja Francijas izlases spēlētājs.

''Par laimi, Karlo Ančeloti uzreiz noticēja uzbrucēju tandēmam Anelka-Drogba. Mums pat nebija nekas jāpierāda. Ančeloti jau no paša sākuma uzticējās mums. Man ļoti patīk spēlēt kopā ar Drogbu. Tas man atgādina to laiku, kad vēl spēlēju ''Liverpool'' kopā ar Emilu Heskiju un Maiklu Ouvenu. Tas pats bija arī ''Arsenal'' rindās kopā ar Denisu Bergkampu, kā arī ''Manchester City'' ar Šonu Gouteru. Spēlēt ar šādiem spēlētājiem sagādā baudu. Mēs varam spēlēt kopā kaut ar aizvērtām acīm,'' piebilda Anelka.

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +19 [+] [-]

, 2009-11-11 22:10, pirms 15 gadiem
nu man tiešām patīk ka šie džeki saspēlējas!

  -2 [+] [-]

, 2009-11-12 00:04, pirms 15 gadiem
Malacis, pareiza attieksme.

Šitie stiķi atgādina mani, kad spēlēju futbolu.

 +12 [+] [-]

, 2009-11-12 00:09, pirms 15 gadiem
Anelka viemeer man ir paticis, bet shie izteikumi liecina ka vinsh ir izaarsteejies no savas jauniibas zvaigzhnju slimiibas Zheel ka daudzus gadus pazaudeeja, lai sho saprastu

  -1 [+] [-]

, 2009-11-12 05:32, pirms 15 gadiem
Ja vinam patiik piespeeleet, tad ko lai saka Berbatovs - ka vinsh par visu vairaak miil piespeeleet ?Pag. sez. Berba bija, ja nemaldos, daliitaa 2. vietaa EPL assistos.

  -1 [+] [-]

, 2009-11-12 07:37, pirms 15 gadiem
Karjera gan sim speletajm bijusi ka pa kalniem... Un ka nu re RM gandriiz ari noraka vina karjeru, tapat ka Owenam, bet sie vel cinas ar mainiigam sekmem, bet citi norakti tik tiesam....

  +2 [+] [-]

, 2009-11-12 14:06, pirms 15 gadiem
Guncha123 rakstīja: Anelka viemeer man ir paticis, bet shie izteikumi liecina ka vinsh ir izaarsteejies no savas jauniibas zvaigzhnju slimiibas Zheel ka daudzus gadus pazaudeeja, lai sho saprastu
Piekriitu! Labi ka naacis pie praata! Savaadaak buutu turpinaajis speeleet kaut kur Turcijaa vai Bolton Wanderers!Go Chelski!