Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras ''United'' esot panākusi vienošanos par nīderlandiešu aizsarga De Lihta pāreju

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Mančestras ''United'' esot panākusi vienošanos par nīderlandiešu aizsarga De Lihta pāreju
Mateiss de Lihts. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

''The Athletic'' vēstī, ka Anglijas futbola grands Mančestras ''United'' esot panācis vienošanos ar Vācijas superklubu Minhenes ''Bayern'' par nīderlandiešu centra aizsarga Mateisa de Lihta transfēru. Papildinājusies arī Bornmuta un Brentforda.

Sagaidāms, ka tuvākajā laikā centra aizsargs pārcelsies uz ''Old Trafford'' 45 miljonus eiro vērtā transfērā. Ar bonusiem nīderlandieša pārejas summa var sasniegt 50 miljonus.

Izejot medicīniskos izmeklējumus, de Lihts ar ''United'' parakstīšot līgumu uz pieciem gadiem ar iespēju to pagarināt uz vēl vienu gadu.

Pagājušajā Bundeslīgas sezonā 24 gadus vecais aizsargs piedalījās 22 spēlēs, izceļoties ar diviem vārtiem un piecām dzeltenajām kartītēm.

Karjeras laikā viņš pārstāvējis arī Turīnas ''Juventus'' un Amsterdamas ''Ajax''.

Savukārt cita Premjerlīgas vienība ''Bournemouth'' esot panākusi vienošanos ar Spānijas grandu ''Barcelona'' par labās malas aizsarga Huliana Arauho transfēru, kura vērtība varētu sasniegt desmit miljonus eiro.

22 gadus vecais meksikānis četrus miljonus vērtā transfērā no Losandželosas ''Galaxy'' uz ''Barcelona'' pārcēlās pagājušajā gadā, bet aizvadītajā sezonā tika izīrēts uz citu ''La Liga'' vienību ''Las Palmas'', kuras rindās piedalījās 25 Spānijas čempionāta spēlēs. Viņa kontā vieni vārti un pieci dzeltenie plāksteri.

Gatavoties jaunajai sezonai turpina arī Londonas ''Brentford'', kas panākusi vienošanos ar ''Liverpool'' par 21 gadus vecā portugāļu pussarga Fabiu Karvalju transfēru. Darījuma vērtība ar bonusiem sasniedzot 32 miljonus eiro.

Pagājušo sezonu Karvalju pavadīja īrē Vācijas Bundeslīgas vienībā ''Leipzig'' un Čempionāta klubā ''Hull City''. Vācijā portugālim deviņas spēles, bet ''Hull City'' rindās 20 mači, deviņi vārti un divas piespēles.

Karjeras laikā Karvalju pārstāvējis arī Londonas ''Fulham''.

Izmantotie resursi:
https://www.nytimes.com/athletic/56...
https://www.nytimes.com/athletic/56...
https://www.nytimes.com/athletic/56...

  -1 [+] [-]

, 2024-08-11 12:35, pirms 2 mēnešiem
nafig, kartejais neveiksminieks

  +1 [+] [-]

, 2024-08-11 13:54, pirms 2 mēnešiem
merseysider rakstīja: nafig, kartejais neveiksminieks
Spoguli skatījies?

     [+] [-]

, 2024-08-11 16:40, pirms 2 mēnešiem
Par Mazruai arī ir panākat vienošanās. Abi transfēru jau gaida kopš jūnija, MU kaut ko čakarējas.

     [+] [-]

, 2024-08-11 23:03, pirms 2 mēnešiem
Laba tirgus politika - pirkt Ajax audzēkņus😀