Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras ''United'' treneris Eriks ten Hags: ''Ronaldu ietilpst mūsu plānos''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Mančestras ''United'' treneris Eriks ten Hags: ''Ronaldu ietilpst mūsu plānos''
Eriks ten Hags. Foto: AFP/Scanpix

Mančestras ''United'' galvenais treneris Eriks ten Hags preses konferencē sacījis, ka Krištianu Ronaldu joprojām ietilpst viņa plānos un pats portugālis speciālistam nav ziņojis par vēlmi pamest klubu. Portugālis gan nav devies līdzi komandai uz pirmssezonas tūri Taizemē.

''Plānojot sezonu, rēķinamies ar Ronaldu dalību – tas arī viss. Ar nepacietību gaidu mūsu sadarbību,'' portugāļa situāciju īsumā komentēja Eriks ten Hags. ''Viņš to [plānus pamest klubu] man nav teicis. Esmu to lasījis, bet kā jau iepriekš teicu, Ronaldu nav pārdošanā. Viņš ietilpst mūsu plānos. Vēlamies kopīgi izcīnīt trofejas,'' turpināja nīderlandiešu speciālists.

Ronaldu aģents Horhe Mendišs iepriekšējās dienās aktīvi piedāvājis sava klienta pakalpojumus vairākām komandām, uzsverot Krištianu efektu – ietekmi uz kluba mārketingu, pārdotos kreklus un citas ar futbola spēli nesaistītas lietas, atklāt ''Sky Sport''.

37 gadus vecais portugālis nav devies līdzi Mančestras ''United'' vienībai uz pirmssezonas tūri Taizemē. Sarkanie velni rīt valsts galvaspilsētā Bankokā aizvadīs pārbaudes maču, tiekoties pret niknāko konkurenti ''Liverpool''. Šīs spēles tiešraidi piedāvās Viaplay.

Eriks ten Hags debiju Anglijas Premjerlīgā kā ''United'' galvenais treneris piedzīvos 7. augustā, kad mančestrieši pirmās kārtas spēlē uzņems ''Brighton''.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  +1 [+] [-]

, 2022-07-11 15:13, pirms 2 gadiem
Manos plānos un pēc inside info viņš dosies uz PSG vai Real, nepaliks MU jo nav ČL

     [+] [-]

, 2022-07-11 20:56, pirms 2 gadiem
NaVI Broky rakstīja: Manos plānos un pēc inside info viņš dosies uz PSG vai Real, nepaliks MU jo nav ČL
Tīrākās baumas, rekur ETH arī pats beidzot visu noliedza, ka kaut kur dosies prom. Viņam ir vēl viena gada līgums. Būtu gribējis, tad jau pagājušajā sezonā būtu uz šitij pārgājis, tpc chels varianats noteikti aktrīt. Bayern arī atteikušies, PSG točna nevajag viņu un no RM puses vsp nav nekādas pat baumas.

     [+] [-]

, 2022-07-12 07:49, pirms 2 gadiem
NaVI Broky rakstīja: Manos plānos un pēc inside info viņš dosies uz PSG vai Real, nepaliks MU jo nav ČL
Gudrais! Ronaldo jau sen zināja, ka ČL nebūs. tas nav galvenais iemesls. Tāpat nepieleks, saprotu. Bet es vismaz centos.

  +1 [+] [-]

, 2022-07-12 10:28, pirms 2 gadiem
Vienkārši kārtis nesakrita. "Bayern" teica, ka tas ir pret viņu filosofiju, Tuhelam šķita, ka izjauks sistēmu. Uz "Chelsea" droši vien tāpat neietu. PSG varbūt ņemtu, ja nebūtu Mbapē un Mesi, bet Levandovskis ir vilinošāks loms. Kas tur vēl palika? Roma? Tik daudz nemaksātu, cik gribētu. "Real" tas būtu solis atpakaļ klubam. Galu galā nebija piedāvājumu. Tāpēc būs vien jāpaliek ManUre, jo laika vairs nav daudz un "Juves" variants neies cauri.

     [+] [-]

, 2022-07-12 12:38, pirms 2 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: ... Tāpēc būs vien jāpaliek ManUre, jo laika vairs nav daudz un "Juves" variants neies cauri.
Tur CR tiešām noveicās, ka itāļu oligarham sagribējās dārgu rotaļlietu par jebkuru cenu

     [+] [-]

, 2022-07-12 12:52, pirms 2 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Tur CR tiešām noveicās, ka itāļu oligarham sagribējās dārgu rotaļlietu par jebkuru cenu
Es ne par pašu pāreju, bet gan par viedu, kā CR7 pameta klubu. Tas notika pēdējā brīdī, kad jaunu uzbrucēju praktiski vairs nebija iespējams piesaistīt. "Juventus" sezona praktiski sākās tikai pēc Vlahoviča iegādes. Nedomāju, ka ar ManUre šāds triks izdosies. Kas attiecas uz CR7 iegādi, tad tas bija apzināts solis, turklāt palīdzēja pilsētas attīstībai, ja vien nesāktos pandēmija. Bet nav sliktuma bez labuma, jo pretējā gadījumā tik ātri no portugāļa vaļā netiktu.