Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Sunderland'' redzeslokā Darens Bents

''Sunderland'' redzeslokā Darens Bents
Darents Bents
Foto: Professional Sport

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Sunderland'' ar galveno treneri Stīvu Brūsu priekšgalā izrāda nopietnu interesi par cita Premjerlīgas kluba ''Tottenham Hotspur'' uzbrucēju Darenu Bentu.

Jaunais komandas galvenais treneris Brūss, kurš ''Sunderland'' trenera amatā stājās šī mēneša sākumā, parakstot līgumu uz trijiem gadiem, par 25 gadus vecu uzbrucēju Totenhemas klubam piedāvā 10 miljonus sterliņu mārciņas.

Angļu laikraksts ''Daily Mirror'' vēsta, ka Bents, kurš pagājušajā sezonā ar 17 gūtajiem bija kluba rezultatīvākais spēlētājs, ir ''Tottenham'' kluba to spēlētāju sarakstā, kuriem komanda šajā vasarā būs jāatstāj. Savukārt ''Tottenham'' komandas galvenais treneris Harijs Rednaps labprāt iesaistītos darījumā, kas paredzētu, ka Bents dodas uz ''Sunderland'', pretī saņemot 24 gadus veco Trinidadas un Tobago uzbrucēju Kenvainu Džounsu un naudas kompensāciju.

Cik zināms, Rednapa redzeslokā ir arī ''Blackburn Rovers'' paragvajiešu uzbrucējs Roke Santakruzs, kā arī spāņu kluba ''Real Madrid'' holandiešu uzbrucējs Rūds van Nistelrojs, kas Benta palikšanu kluba rindās vēl vairāk sarežģī.

Bents Anglijas izlasē aizvadījis četras spēles, bet vārtus nav guvis.

Izmantotie resursi:
espnstar.com

  +1 [+] [-]

, 2009-06-11 15:58, pirms 15 gadiem
nezinu kāpēc Rednapam viņš tā nepatīk...man liekas ka viņš spēlē lieliski! Ja sounderland nopirks Bentu tas viņiem būs izcils papildinājums!!!

  +3 [+] [-]

, 2009-06-11 15:59, pirms 15 gadiem
tāds snaiperis un sēž uz solinja, sezonas sakuma speleja un sita vartus, kad vel nebija Defoe un Keans atpirkti.

  +2 [+] [-]

, 2009-06-11 16:21, pirms 15 gadiem
Totenhemai vispār tāda situācija.....viņiem ir 4 (laikam) pasaules klases uzbrucēji no kuriem parasti spēlē tikai 2 un viens vēl uz maiņu. Defoe, Bents, Pavļiks un Keans. biš pa daudz....Bentam jāmeklē vietiņa kur spēlēt vairāk!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-06-11 16:37, pirms 15 gadiem
grosis7 rakstīja: Totenhemai vispār tāda situācija.....viņiem ir 4 (laikam) pasaules klases uzbrucēji no kuriem parasti spēlē tikai 2 un viens vēl uz maiņu. Defoe, Bents, Pavļiks un Keans. biš pa daudz....Bentam jāmeklē vietiņa kur spēlēt vairāk!!!
vēl jau pagašsezon tur uzbrukuma vienubridi speleja ari Campbells un Dos Santos.

     [+] [-]

, 2009-06-12 09:14, pirms 15 gadiem
Redzeslokā ir Rūds van Nistelrojs!
Beidzat tak sapņot!

     [+] [-]

, 2009-06-12 10:29, pirms 15 gadiem
grosis7 rakstīja: nezinu kāpēc Rednapam viņš tā nepatīk...man liekas ka viņš spēlē lieliski! Ja sounderland nopirks Bentu tas viņiem būs izcils papildinājums!!!
vajadzeja noskatities kaut paris Spurs shosezonas speles...
kuras redzetu cik daudz iespeju Bents palaizh garam iesist un cik no tam vinsh izmanto!