Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pardjū apstiprināts "Newcastle" galvenā trenera amatā

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Pardjū apstiprināts "Newcastle" galvenā trenera amatā
Alans Pardjū ceturtdienas preses konferencē
Foto: Press Association

Anglijas Premjerlīgas vienības "Newcastle United" galvenā trenera amatā ceturtdien apstiprināts angļu speciālists Alans Pardjū, kuram šovasar nācās pamest "Southampton" trenera posteni.

Jau ziņots, ka šīs nedēļas sākumā Ņūkāslas kluba vadība pēc piecu pēc kārtas neuzvarētu spēļu sērijas (divi neizšķirti un trīs zaudējumi) izšķīrās par pārsteidzošu lēmumu no komandas galvenā trenera amata atlaist Krisu Hjūtonu, kā vadībā komanda aizvadītajā sezonā triumfēja "Championship" un līdz ar to atgriezās Premjerlīgā. Arī jaunā sezona iesākta atzīstami, un pēc aizvadītām 16 kārtām "Newcastle" turnīra tabulā ieņem 12. pozīciju. Tāpat izceļami daži atsevišķi rezultāti, proti, Līgas kausa trešajā kārtā apturēts Londonas "Chelsea" klubs (nākamajā kārtā gan pārliecinoši nācās piekāpties "Arsenal"), bet Premjerlīgā savā laukumā ar 6:0 sagrauta "Aston Villa", neizšķirts 1:1 pret "Chelsea", kā arī viesos ar 1:0 pārspēta Londonas "Arsenal" vienība. Par trenera atlaišanu savu sašutumu paspējuši paust arī komandas spēlētāji un līdzjutēji.

Ceturtdien kļuva zināms, ka Hjūtona atstāto vietu ieņems 49 gadus vecais Alans Pardjū, kurš šī gada augusta beigās pēc 13 mēnešu darba tika atlaists no "Southampton" galvenā trenera amata. Ņūkāslas klubs ar Pardjū panācis vienošanos par piecu ar pusi gadu līgumu, un jaunais galvenais treneris tika oficiāli stādīts priekšā ceturtdienas pēcpusdienā preses konferencē "Newcastle" mājvietā "St James Park" stadionā. Pirmais pārbaudījums jauno treneri sagaida jau šo sestdien, 11. decembrī, kad Ņūkāslas vienība savā laukumā uzņems "Liverpool".

Savas trenera karjeras laikā Pardjū vadījis tādas pazīstamas Anglijas vienības kā "Reading" (1999. - 2003.), "West Ham United" (2003. - 2006.), "Charlton Athletic" (2006. - 2008.) un jau pieminēto "Southampton" (2009. - 2010.). Kā trenera lielāko panākumu var uzskatīt 2006. gada FA kausa fināla sasniegšanu kopā ar "West Ham United", kad izsķirošajā cīņā par kausu Kārdifā pēcspēles 11 metru sitienu sērijā tika atzīts "Liverpool" pārākums.

Izmantotie resursi:
Sporting Life - Sports News | Live Football...

  +2 [+] [-]

, 2010-12-09 17:44, pirms 13 gadiem
Un ar ko viņš būs labāks nekā iepriekšējais treneris ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-12-09 18:44, pirms 13 gadiem
Duncis rakstīja: Ar to, ka viņš ir gejs...
Pats tu esi gejs, vinsh ir labs treneris, vienmeer bijis fanu miilulis katraa komandaa, bet nekad nevareejis atrast kopiigu valodu ar augstaak staavoshiem stulbiem bosiem!!!!!!
Es dziivoju Southamptonaa un te vinu ljoti ciena un visi bija shokaa, kad vinu atlaida!!!

     [+] [-]

, 2010-12-09 19:46, pirms 13 gadiem
Krabs saka patiesiibu. Sheit tas tieshaam bija shoks!!!!!

  +1 [+] [-]

, 2010-12-09 20:51, pirms 13 gadiem
Es esmu apmulsis! Vins ir labaks par Hjutonu!?

  +2 [+] [-]

, 2010-12-09 21:35, pirms 13 gadiem
Saint rakstīja: Krabs saka patiesiibu. Sheit tas tieshaam bija shoks!!!!!
Mums jau ar neiet vieglāk. Brāl, kad laidīsi atpakaļ?