Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Spēlētāju neuzticība vēršas plašumā, bet "United" joprojām neplāno atbrīvot Sulšēru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Spēlētāju neuzticība vēršas plašumā, bet "United" joprojām neplāno atbrīvot Sulšēru
Ūle Gunnars Sulšērs. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs "Manchester United" turpina klibot, pilsētas derbijā piekāpjoties "Manchester City". Atkal uzjundījuši jautājumi par Ūles Gunnara Sulšēra piemērotību galvenā trenera amatam, tostarp – no komandas iekšienes. Tomēr kluba vadība paliek uzticīga norvēģim.

Kā vēstī prestižais medijs Sky Sports, vairākiem "Manchester United" futbolistiem ir šaubas, vai Ūle Gunnaru Sulšērs ir piemērots tik liela kluba galvenā trenera amatam. Nule mājās piedzīvoti zaudējumi pret galvenajām pretiniecēm "Liverpool" (0:5) un "Manchester City" (0:2), un spēlētājiem radušās pārdomas par izmantotajām taktiskajām shēmām.

Situāciju pēc sakāves pret "Liverpool" mazliet nomierināja uzvara pret "Tottenham" un izrautais neizšķirts Čempionu līgā pret Bergamo "Atalanta", savukārt pēc neveiksmes pēc "City" uzreiz seko izlašu logs. Tomēr neesot nevienas indikācijas, ka Sulšērs pārtraukumā varētu palikt bez darba, un tiek sagaidīts, ka viņš vadīs "United" nākamajā spēlē, kad jātiekas pret "Watford".

"Nedomāju, ka mans krēsls šūpojas. Mums ir laba komunikācija, vadība sarunās izsakās skaidri un ir godīga par situāciju," pēc zaudējuma derbijā teica pats Sulšērs. "Atgriežoties no izlasēm, spēlētāji būs ar svaigām domām. Protams, ka prasības pret spēlētājiem un mani būs augstas."

Pēc 11 kārtām "United" ieņem sesto vietu, no līderes "Chelsea" atpaliekot jau deviņus punktus. Priekšā atrodas arī "City", "West Ham", "Liverpool" un "Arsenal".

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2021-11-09 12:38, pirms 3 gadiem
...tas man liek domāt, ka ManUtd bosi ir noskatījuši labu treneri, bet viņš ir aizņemts un negrasās tieši šobrīd kaut ko mainīt...es tādā gadījumā liktu uz franču izlases treneri Dešānu, kurš atbrīvosies pēc PK 2022...

     [+] [-]

, 2021-11-09 18:34, pirms 3 gadiem
neesmu biežu trenera maiņu piekritējs .. tāpat uzskatu, ka ideālā gadījumā bijušais ilggadējais kluba spēlētājs ir labāka izvēle, nekā svešs ārzemnieks .. bet nu Sulšērs diemžēl nav tas gadījums un ir pienācis laiks mēģināt kaut ko citu.
Ar ko tad Klopa Liverpol, Pepa City un Sera Aleksa United atšķiras no Sulšēra United? Ar to, ka spēj uzspiest pretiniekiem savu spēli. Un arī Sulšēra United sastāvs to atļauj. Principā pēc kvalitātēm, pieredzes utt nav jau tā, ka viņa spēlētāji būtu vājāki par attiecīgās pozīcijas pretiniekiem. Vai tad De Gea ir švakāks par Edersonu? Vai Varans/Magvairs par Diasu/Stounsu? Vai Bruno/Rashford par De Bruini/Gundoganu? Vai McTominay par Rodri? Vai Ronaldo/Greenwood par Jesus/Benardo? Nē, bet pretinieki spēlē savu spēli (pat pretinieka laukumā) kamēr United tikai atsitās un nav īsti saprotams kādu spēli tad viņi gribētu spēlēt. Un tā ir trenera vaina. Ole out!

     [+] [-]

, 2021-11-10 17:21, pirms 3 gadiem
dakots rakstīja: ...tas man liek domāt, ka ManUtd bosi ir noskatījuši labu treneri, bet viņš ir aizņemts un negrasās tieši šobrīd kaut ko mainīt...es tādā gadījumā liktu uz franču izlases treneri Dešānu, kurš atbrīvosies pēc PK 2022...
..domā, šie tiešām tik ilgi nogaidīs?

     [+] [-]

, 2021-11-10 19:05, pirms 3 gadiem
agrizzz rakstīja: ..domā, šie tiešām tik ilgi nogaidīs?
nu, šī sezona MU ir pad!rsta...2022 tad ir tuva