Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Lampards un Džerards starp kandidātiem uz Premjerlīgas treneru vakancēm

Emils Ozerinskis

Lampards un Džerards starp kandidātiem uz Premjerlīgas treneru vakancēm
Frenks Lampards. Foto: Reuters/Scanpx

Anglijas Premjerlīgas klubi "Norwich City" un "Aston Villa" izlašu novembra pārtraukumā strādā pie jaunu galveno treneru atrašanas. Angļu mediji publicējuši sarakstu ar potenciālajiem kandidātiem uz vakantajiem amatiem.

Aizvadītajā nedēļas nogalē pēc savas sezonas pirmās uzvaras izcīnīšanas Premjerlīgas pastarīte "Norwich City" uzteica darbu komandas galvenajam trenerim Danielam Farkem. Vācu speciālista vadībā "Norwich" guva vien piecus punktus 11 aizvadītās spēlēs, liekot komandas vadībai izlemt par šķiršanos no 45 gadus vecā trenera, kurš komandu vadīja kopš 2017. gada.

Nu britu medijos parādījies saraksts ar potenciālajiem galvenā trenera amata kandidātiem "Norwich" vakantajam postenim. Komandas vadība noskatījusi bijušo "Aston Villa" galveno treneri Dīnu Smitu, "Chelsea" bijušo vadītāju Frenku Lampardu un austriešu speciālistu Ralfu Hāzenhitlu, kurš šobrīd ir "Southampton" boss. Kamēr pirmie divi ir brīvi un tuvākajā laikā veiks pārrunas ar "Norwich", austrieti Hāzenhitlu pārvilināt uz Premjerlīgas pastarīti varētu būt krietni grūtāk, jo "Southampton" turnīra tabulā ieņem 13 pozīciju.

Jauna trenera meklējumos ir arī Smitu atbrīvojusī "Aston Villa", kuras potenciālo nākamo vadītāju sarakstā ir Glāzgovas "Rangers" galvenais treneris Stīvens Džerards un Beļģijas izlases treneris Roberto Martiness. Kopumā "Aston Villa" plāno uzrunāt piecus līdz sešus galvenā trenera amata kandidātus, taču Džerarda un Martinesa gadījumā klubs rēķinās, ka var nākties maksāt kompensāciju, lai iegūtu kādu no darbā jau esošajiem treneriem.

Vakardien Premjerlīgas priekšpēdējās vietas īpašniece "Newcastle United" apstiprināja galvenā trenera amatā Ediju Havu, kurš centīsies uzlabot komandas vietu turnīra tabulā, lai naudīgus īpašniekus ieguvusī komanda nākamsezon neattaptos Championship turnīrā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/

     [+] [-]

, 2021-11-09 21:44, pirms 2 gadiem
Lempards sevi jau pierādīja kā galvenais ambiciozā klubā . Lai ņem Aston Villa un varēs gūt labu un vērtīgu pieredzi. Frenku ieminējos MU sakarā, taču viņš nebūtu labāks par Ūli. Martinesu gan MU varētu izskatīt

     [+] [-]

, 2021-11-10 09:02, pirms 2 gadiem
Smits būtu ok priekš Norwich

Džerardam vajag kaut ko augstāku par Rangers, Aston Villa būtu visai labs solis