Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Aston Villa'' vēlas arī Dauningu

''Aston Villa'' vēlas arī Dauningu
Stjuarts Daunings
Foto: Professional Sport

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Aston Villa'' izrāda nopietnu interesi par angļu pussarga Stjuarta Dauninga pakalpojumiem, kurš iepriekšējā sezonā spēlēja ''Middlesbrough'' vienībā. Tāpat ''Villa'' vadība komandas rindas vēlas pastiprināt ar viņa komandas biedru - uzbrucēju Tunčaju Sanli.

Angļu laikraksti ''The Mirror'' un ''The Guardian'' vēsta, ka Daunings ir ļoti tuvu līguma noslēgšanai ar ''Aston Villa''. Tiek lēsts, ka ''Villa'' komandas galvenais treneris Martins O'Nīls par 24 gadus veco futbolistu gatavs piedāvāt 18 miljonus sterliņu mārciņas.
Daunings jau janvārī atklāja, ka vēlas pamest ''Middlesbrough'', taču kluba vadība paziņoja, ka spēlētājs netiek pārdots. Janvārī klīda runas, ka aptuvenā summa, ko "Middlesbrough" vēlētos iegūt par Dauningu, esot ap 15 miljoniem mārciņu. Jāpiebilst, ka klubs nekad nevienu futbolistu nav pārdevis par tik lielu summu.

Anglijas izlases pussargu, kurš valstsvienības rindās aizvadījis 23 spēles, lenkuši arī ''Tottenham Hotspur'' un ''Liverpool'', taču, visticamāk, pats spēlētājs nolems pievienoties ''Aston Villa'' klubam, kurš pagājušajā sezonā ieņēma augsto sesto vietu Premjerlīgā.
Jāpiemin, ka O'Nīlam būs jārēķinās ar to, ka Daunings pašreiz atgūstas no kājas operācijas (uzsācis vieglus vingrinājumus – R.Z.) un būs spiests izlaist sezonas sākumu. Spēlētāja kājas lūzuma vietu pašreiz satur skrūve, kura tiks izņemta septembrī.

Jau ziņojām, ka ''Aston Villa'' vadība izrāda nopietnu interesi arī par Dauninga komandas biedru – Turcijas izlases uzbrucēju Tunčaju Sanli (27). Cik zināms, ''Middlesbrough'' nākošajā sezonā spēlēs Anglijas Čempionātā, tāpēc saprotams, ka Turcijas izlases kapteinis nākošajā sezonā negribēs spēlēt zemākā līgā.

Izmantotie resursi:
espnstar.com

     [+] [-]

, 2009-07-09 18:06, pirms 15 gadiem
18M liekas par daudz