Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Arsenal'' papildlaikā pārspēj ''Newcastle'', ''West Brom'' izstājas jau ''FA Cup'' trešajā kārtā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Arsenal'' papildlaikā pārspēj ''Newcastle'', ''West Brom'' izstājas jau ''FA Cup'' trešajā kārtā
Foto: AP/Scanpix

Šodien tika aizvadītas Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas trešās kārtas mači. Londonas ''Arsenal'' savā laukumā, gūstot divus vārtus papildlaikā, ar 2:0 pārspēja citu Premjerlīgas klubu ''Newcastle''. Tikai papildlaikā uzvaru izcīnīja Karlo Ančeloti vadītie ''Everton'', kamēr ''West Brom'' pēcspēles soda sitienos ar 2:3 zaudēja ''Blackpool'', tādējādi izstājoties no turnīra.

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas trešās kārtas izspēlē šodien centrālā spēle notika Londonā, kur Mikela Artetas vadītā ''Arsenal'' uzņēma citu Premjerlīgas komandu ''Newcastle''. Spēle bija spraiga un uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešams spēlēt divus 15 minūšu papildlaikus, kuros pārāki izrādījās ''Arsenal'' futbolisti.

Pirmajā puslaikā bumbu vairāk kontrolēja ''Arsenal'' futbolistiem, kuriem bija arī divas bīstamākās izdevības atklāt rezultātu. Savas iespējas neizmantoja Obamejangs. Otrajā puslaikā abas komandas veidoja momentus, taču to aizsardzības spēlēja droši tāpat kā vārtsargi vārtos un rezultāts atklāts netika. Jau kompensācijas laikā sarkano kartīti nopelnīja ''Arsenal'' Emīls Smits-Rovs, taču VAR, caurskatot epizodi, lēma anulēt piešķirto noraidījumu.

Lai noteiktu uzvarētāju, komandām bija jāspēlē papildlaiks. Iepriekš gandrīz noraidītais Smits-Rovs kļuva par mača varoni, kad 109. minūtē atklāja spēles rezultātu. Pēc Lakazeta piespēles Rovam nekas cits neatlika kā raidīt bumbu vārtos. Arī turpmākajā papildlaikā laukumā labāki bija ''Arsenal'', kas 117. minūtē nodrošināja uzvaru pēc precīza Obamejanga sitiena.

Vēl no Anglijas Premjerlīgas komandām trešo kārtu nepārvarēja viena no pastarītēm ''West Brom'', kas izbraukumā ar 2:3 zaudēja Latvijā zināmajam klubam ''Blackpool''. Uzvarētājs tika noskaidrots 11 metru soda sitienos, kuros veiksmīgāki izrādījās Blekpūlas futbolisti, vārtos raidot trīs no piecām pendelēm. Premjerlīgas augšgalā esošās ''Everton'' un ''Leicester'' svinēja uzvaras. Karlo Ančeloti vadītie futbolisti ar 2:1 pārspēja ''Rotherham'', kamēr Brendana Rodžersa ''Leicester'' ar 4:0 sagrāva ''Stoke''.

Dienas pēdējā mačā ''Manchester United'' savā laukumā, pateicoties Skota Maktomineja gūtajiem vārtiem jau spēles piektajā minūtē, ar minimālu 1:0 pārspēja vēl pirms gada Premjerlīgā spēlējošo ''Watford''.

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas trešā kārta

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Boreham Wood - Millwall0:2Burnley - MK Dons2:1
Everton - Rotherham2:1Exeter - Sheffield Wed0:2
Luton - Reading1:0QPR - Fulham0:2
Norwich - Coventry2:0Stevenage - Swansea0:2
Nottingham - Cardiff1:0Stoke - Leicester0:4
Chorley - Derby2:0Wycombe - Preston4:1
Blackburn - Doncaster0:1Arsenal - Newcastle2:0
Blackpool - West Brom3:2Brentford - Middlesbrough2:1
Bournemouth - Oldham4:1Huddersfield - Plymouth2:3
Bristol Rovers - Sheffield United2:3Manchester United - Watford1:0

     [+] [-]

, 2021-01-09 23:21, pirms 3 gadiem
Manchester United tomēr pārliecinoši. Jau 5. minūtē 1-0. Goooooooools !!!