Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Lingārds noraida ''Manchester United'' līguma piedāvājumu; vēlas spēles laiku

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Lingārds noraida ''Manchester United'' līguma piedāvājumu; vēlas spēles laiku
Džese Lingārds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

28 gadus vecais angļu pussargs Džese Lingārds ir noraidījis ''Manchester United'' pirmo līguma pagarināšanas piedāvājumu, jo vēlas būt drošs par spēles laika saņemšanu, ziņo ESPN. Ja puses nevienosies par kopsaucēju, tad pēc šīs sezonas Lingārds varēs bez transfēra maksas pievienoties kādai cita vienībai.

28 gadus vecais anglis Džese Lingārds pēdējā laikā tiek pie retākas iespējas sevi apliecināt Anglijas Premjerlīgas komandā ''Manchester United''. Iepriekšējā sezonā klubs viņu izīrēja ''West Ham'', kur spēlētājs sevi apliecināja spoži, 16 spēlēs gūstot deviņus vārtus. Tas ļāva Lingārdam tikt atzītam par aprīļa Premjerlīgas labāko futbolistu.

Šī ir noslēdzošā sezona Lingārdam esošajā līgumā ar ''Manchester United'' un, lai arī klubs piedāvājis to pagarināt, futbolists nav nasks tam piekrist. Lingārds no piedāvājuma atteicies, jo vispirms vēlas būt pārliecināts par spēles laika saņemšanu. Pussarga mērķis ir iekļūt Anglijas izlases sastāvā 2022. gada Pasaules kausa izcīņā, kas notiks Katarā. Lingards netika iekļauts sastāvā Eiropas čempionātā, taču tajā atgriezās Pasaules kausa kvalifikācijas ciklā, uzvarā ar 4:0 pār Andoru gūstot divus vārtus un izdarot vienu rezultatīvu piespēli.

Ja puses nevienosies par jaunas vienošanās noslēgšanu, tad pēc sezonas Lingārds varēs bez transfēra maksas pievienoties kādam citam klubam, bet no janvāra sākt sarunas ar klubiem ārpus Anglijas. Galvenais treneris Ūle Gunars Sulšers vēlas spēlētāju nosargāt vienībā, lai arī citi Premjerlīgas klubi izrādīja interesi šīs vasaras laikā.

Statistiski labākā sezona Lingārdam Premjerlīgā ar ''Manchester United'' bija 2017./2018. gadā, kad spēlētājs 33 mačos izcēlās ar astoņiem vārtiem. Šajā sezonā futbolists laukumā devies uz maiņu vien mačā pret ''Southampton'', kas noslēdzās neizšķirti 1:1.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/soccer-...

  -2 [+] [-]

, 2021-09-08 17:23, pirms 3 gadiem
Lindārgs iedomīgs

  +1 [+] [-]

, 2021-09-08 17:57, pirms 3 gadiem
Diezvai būs vairāk par 25min vidēji..bet ja Sancho nesāks sevi apliecināt,varbūt Lingard sezonas laikā izcīnīs pamatsastāva vietu..

  +1 [+] [-]

, 2021-09-08 18:02, pirms 3 gadiem
Konkurence uzbrukumā MU ir liela Ronaldo ,Marsials ,Greenwood, Rašfords , Kavani ,Sančo un vēl var piebalsot Fernandeš tākā daļēji Lingardu var saprast

     [+] [-]

, 2021-09-08 18:30, pirms 3 gadiem
Madzigais rakstīja: Diezvai būs vairāk par 25min vidēji..bet ja Sancho nesāks sevi apliecināt,varbūt Lingard sezonas laikā izcīnīs pamatsastāva vietu..
Kaut kā neatceros, kad pēdējo reizi Lingārds tiktu izmantots flangā

     [+] [-]

, 2021-09-08 22:10, pirms 3 gadiem
Pirms divām dienām. Trenē atmiņu