Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pēdējā pārbaudes spēlē kāju salauzušais Lesteras aizsargs Fofanā šogad laukumā neatgriezīsies

Agris Suveizda

Pēdējā pārbaudes spēlē kāju salauzušais Lesteras aizsargs Fofanā šogad laukumā neatgriezīsies
Veslē Fofanā tiek sniegta palīdzība. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Anglijas futbola kluba "Leicester" galvenais treneris Brendans Rodžerss pēc uzvaras "Community Shield" jeb Anglijas Superkausā apstiprinājis, ka franču centra aizsargs Veslē Fofanā laukumā neatgriezīsies agrāk par 2022. gadu.

Trešdien "Leicester" aizvadīja pēdējo pārbaudes spēli pirms jaunās sezonas, ar 3:2 uzveicot Spānijas "Villarreal", un sāncenšu uzbrucējs Fers Ninjo ar asu izklupienu sagādāja savam vienaudzim Fofanā smagu traumu. Francūzis vēlāk atklāja, ka viņam ir konstatēts kaula lūzums, taču Rodžerss vakar piebilda, ka būtiski cietušas arī saites un ka savainojums izrādījies krietni nopietnāks, nekā sākotnēji domāts.

Francijas U21 izlases aizsargs Fofanā, kuram decembrī apritēs 21 gads, debijas sezonā Anglijas Premjerlīgā sāka 27 no savām 28 spēlēm, bet Eiropas līgā piedalījās sešos mačos, sešreiz izejot pamatsastāvā. "Leicester" francūzi iegādājās par 35 miljoniem eiro. Pirms tam Fofanā pārstāvēja "St.-Etienne", Francijas augstākajā līgā pagūstot aizvadīt 20 spēles.

"Leicester" vakar svinēja vēlu uzvaru pār Anglijas čempioni "Manchester City", izcīnot Superkausu, bet Premjerlīgas sezonu sestdien sāks ar mājas spēli pret Vulverhemptonas "Wanderers".

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...