Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pēc atgriešanās Premjerlīgā Vārdijs pagarina līgumu ar Lesteru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pēc atgriešanās Premjerlīgā Vārdijs pagarina līgumu ar Lesteru
Džeimijs Vārdijs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Lesteras "City" aizvadītajā sezonā triumfēja Anglijas pēc spēka otrajā līgā un nopelnīja tiesības atgriezties Premjerlīgā. Kluba leģenda Džeimijs Vārdijs pagarinājis līgumu uz vienu sezonu, kas viņam būs 13. sezona Lesterā.

37 gadus vecais Džeimijs Vārdijs pārstāvējis Lesteras "City" kopš 2012. gada, aizvadot 464 spēles un izceļoties ar 190 vārtiem. Viņš bija svarīga daļa no leģendārās 2015./16. gada sezonas komandas, kas triumfēja Premjerlīgā. Tāpat viņš uzvarējis FA kausā, "Community Shield" un divas reizes – Anglijas otrajā līgā.

"Vecums ir tikai skaitlis. Kājas jūtas labi, un turpināšu līdz brīdim, kad kājas pateiks: viss ir beidzies. Tā diena pienāks, bet ne tagad. Gaidām vēl vienu sezonu Premjerlīgā un gribam redzēt, ko varam paveikt. Ar 100% pārliecību varu teikt, ka tā ir labākā līga pasaulē," pauda Vārdijs, kurš aizvadījis 26 spēles Anglijas izlasē. Pēdējā no tām bija 2018. gadā.

Lesteras kapteinis Vārdijs bija komandas labākais snaiperis ceļā atpakaļ uz Premjerlīgu.

Dānijas izlases centra aizsargs Janniks Vestegors parakstījis jaunu līgumu ar "Leicester" līdz 2027. gadam. Vienlaikus klubs paziņojis, ka Marks Olbraitons, Keleči Iheanačo un Deniss Prets dosies prom kā brīvie aģenti. Olbraitons klubā pavadīja desmit gadus un arīdzan uzvarēja Premjerlīgā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/articles/...