Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Džerardam sezona beigusies

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Džerardam sezona beigusies
Stīvens Džerards
Foto: AFP/ Scanpix

Piektdien kļuvis zināms, ka Anglijas Premjerlīgas klubam "Liverpool" līdz sezonas beigām vietējā čempionātā nāksies cīnīties bez sava kapteiņa un kluba ikonas Stīvena Džerarda līdzdalības, jo angļu pussargs iedzīvojies jaunā savainojumā.

30 gadus vecajam Džerardam martā tika veikta cirkšņa operācija, bet pirms nedēļas futbolists jau atsāka treniņus. Tiesa, pagājušajā piektdienā pussargs guva jaunu savainojumu, kas ir pavisam līdzīgs iepriekš gūtajam, taču vienlaikus ne identisks.

Nedēļas gaitā tika novērots futbolista veselības stāvoklis, veiktas pārbaudes, un šodien Liverpūles vienības galvenajam trenerim Kenijam Dalglīšam nācās apstiprināt nevēlamo: "Mēs vēl neesam pavisam droši, kāda ir šī problēma. Gaidīsim precīzu atbildi, taču šosezon viņš laukumā vairs nedosies."

Jāpiebilst, ka šis "Liverpool" vienībai ir jau otrais smagais trieciens pēdējo dienu laikā, jo nedēļas sākumā tika paziņots, ka ceļgala savainojuma dēļ šosezon laukumā vairs neizies arī komandas aizsardzības balsts, dāņu futbolists Daniels Agers. Tāpat Liverpūles lazaretē vēl aptuveni mēnesi atradīsies divi citi aizsargi - Glens Džonsons un Martins Kellijs.

Septiņas kārtas līdz Anglijas Premjerlīgas sezonas noslēgumam "Liverpool" turnira tabulā ar 31 spēlē izcīnītiem 45 punktiem ieņem sesto vietu, par pieciem punktiem atpaliekot no priekšā esošās "Tottenham Hotspurs", kam pietam ir spēle rezervē. Liverpūles klubs savu Eirokausu sezonu noslēdza marta vidū, UEFA Eiropas līgas 1/8 finālā divos mačos pret Portugāles "Braga" negūstot nevienus vārtus, tāpat neveiksmīga sezona izvērtās arī FA un Carling kausa izcīņās, kur "Liverpool" apstājās jau 3. kārtā.

Izmantotie resursi:
Sporting Life - Sports News | Live Football...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-08 14:24, pirms 13 gadiem
Trūkst vārdu vienkārši.
Nespēju sagaidīt, kad šī murgainā sezona beigsies. Pēc Roja padzīšanas viss jau sāka izskatīties spoži, bet aiz vienas nelaimes likstas, seko nākamā.

NESV jau var vērt savu maciņu vaļā. vismaz 2 aizsargi, 2 wingeri un 1 centrālais pussargs ir jāiegādājās.

  +4 [+] [-]

, 2011-04-08 14:26, pirms 13 gadiem
pavelsp rakstīja: Līdz ar to Liverpool sezona arī beigusies, jo bez Stīvija Top4 nespīd
Ar -10pt. un vienu speeli vairaak nospeeleetu, hmm, tur pat ar 11 Stiivijiem viss sen jau pazaudeets!

     [+] [-]

, 2011-04-08 14:56, pirms 13 gadiem
opā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-04-08 17:01, pirms 13 gadiem
F*ck! Loti zell! Loti simpatize sis speletajs!

  +2 [+] [-]

, 2011-04-08 19:58, pirms 13 gadiem
Šausmas! Cerams, ka šis nav signāls par karjeras beigu posmu. Būtu ļoti žēl.

  +2 [+] [-]

, 2011-04-09 01:29, pirms 13 gadiem
zēl ka Dzerardam atkal trauma,izcils spēlētājs un viens no nedaudzajiem kas nav padevies naudas un varbūtējo titulu kārdinājumam,bet pārstāv savu dzimto klubu,gaidām atpakaļ ar izcilajiem tālšāvieniem,kas pacēla gaisā netikai Anfield stadionu,bet dažu labu ar pie Tv