Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gvardiola: ''Nebijām pelnījuši zaudēt''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Gvardiola: ''Nebijām pelnījuši zaudēt''
Peps Gvardiola (no kreisās) Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas līdervienības ''Manchester City'' galvenais treneris Peps Gvardiola pēc zaudējuma citai Mančestras komandai ''United'' ar 0:2 atzina, ka vienība nav spēlējusi slikti, bet pievīlusi momentu realizācija. Savukārt Ūle Gunnars Sulšērs slavēja savus padotos.

Vakar Anglijas Premjerlīgas 27. kārtas centrālajā spēlē Mančestras derbijā 21 uzvaru sēriju ''Manchester City'' pārtrauca ''Manchester United'', uzvarot viesos ar 2:0. Kopvērtējumā ''City'' joprojām ir līdere, otru Mančestras komandu apsteidzot par 11 punktiem.

''Pirmās 15 minūtes aizvadījām labi. Atlikušajā pirmā puslaika laikā nosēdāmies un spēlējām vairāk uz rezultātu. Pārtraukumā vēlējāmies doties vadībā. Otrie vārti bija satriecoši. Lūks Šo parādīja savu meistarību. Viņš bija uz jautājuma zīmes vēl no rīta. Aizsargājāmies ļoti labi. Spēlējām savu stilu, cenšoties pretinieku noķert pretuzbrukumos. Marsiāls ir šī mača zvaigzne. Viņš bija uz vēl lielākas jautājuma zīmes kā Lūks. Marsiāls parādīja raksturu un visas savas labākās īpašības,'' pēc mača savus padotos slavēja Ūle Gunnars Sulšērs.

Pateicoties uzvarai, ''Manchester United'' atgriezās otrajā vietā tabulā. ''Viņi ir tik ļoti mums priekšā, ka vienīgais, par ko domājam, ir uzvarēt savas spēles un finišēt augstāk kā pirms gada,'' atlikušās sezonas mērķi raksturoja Sulšērs.

Savukārt ''Manchester City'' galvenais treneris Peps Gvardiola atklāja, ka sezonas noslēguma daļā jāuzvar pēc iespējas vairāk spēļu: ''Vispirms vēlos apsveikt pretinieku ar uzvaru. Svarīgākā sezonas daļa ir klāt - atlikušas desmit spēles. Tās būs svarīgas un sākam trešdien. Centīsimies uzvarēt pēc iespējas vairāk maču, lai kļūtu par čempioniem. Pret ''West Ham'' mēs spēlējām krietni sliktāk kā šodien. Toreiz nebijām pelnījuši uzvarēt, taču šodien domāju, ka zaudējām nepelnīti. Mūsu uzbrucēji nenospēlēja to labāko spēli, bet tā gadās.''

''Manchester City'' trešdien spēkosies pret ''Southampton'', kamēr ''United'' svētdien pret ''West Ham''.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2021-03-08 14:00, pirms 3 gadiem
"Anglijas Premjerlīgas līdervienības ''Manchester City'' galvenais treneris Peps Gvardiola pēc zaudējuma citai Mančestras komandai ''United'' ar 1:2 atzina, ka vienība nav spēlējusi slikti"

"Vakar Anglijas Premjerlīgas 27. kārtas centrālajā spēlē Mančestras derbijā 21 uzvaru sēriju ''Manchester City'' pārtrauca ''Manchester United'', uzvarot viesos ar 2:0. "

Man par tādu skolā divi ieliktu, a te skatos ka ja esi viduvējība, tad ir ok...