Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Tiesnesis Dīns saņēmis nāves draudus, lūdz nenorīkot uz Premjerlīgas spēlēm

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Tiesnesis Dīns saņēmis nāves draudus, lūdz nenorīkot uz Premjerlīgas spēlēm
Maiks Dīns gatavojas parādīt sarkano kartiņu Součekam. Foto: Reuters/Scanpix

Angļu futbola tiesnesis Maiks Dīns pēc divām strīdīgi piešķirtām sarkanām kartiņām pēdējās Anglijas Premjerlīgas spēlēs, kuras beigās tika atceltas, ir saņēmis nāves draudus un aizskarošas ziņas sociālajos tīklos. Dīns lūdzis līgu nenorīkot viņu apkalpot spēles gaidāmajā nedēļas nogalē.

Angļu pieredzējušais futbola tiesnesis Maiks Dīns pēdējās divās Anglijas Premjerlīgas spēles piešķīris visai apšaubāmas sarkanās kartītes. Vispirms mačā pret ''Manchester United'' par Marsiāla nogāšanu sarkanā kartīte tika parādīta ''Southampton'' aizsargam Janam Bednarekam, bet pāris dienas vēlāk ''West Ham'' pussargs Tomāšs Součeks tika noraidīts par pārkāpumu pret Aleksandru Mitroviču.

Abi šie lēmumi atzīti par nepamatotiem un atcelti. Bednareks mikroblogošanas vietnē ''Twitter'' pateicās par sarkanās kartiņas anulēšanu: ''Esmu priecīgs, ka tā noticis. 200 spēļu biju aizvadījis bez noraidījumiem. Ar nepacietību gaidu tuvojošās cīņas šonedēļ.''

Bednareks pēc noraidīšanas pauda, ka Marsiāls viņam teicis, ka tā nav sarkanā kartīte. Savukārt Mitrovičs Součekam atzinis, ka abu cīņa bijusi godīga. Abos gadījumos Dīns lēma piešķirt sarkanās kartītes pēc tam, kad noskatījās video atkārtojumus. Pēc šiem atgadījumiem sociālajos tīklos Dīns un viņa ģimene saņēmusi nāves draudus kā arī aizskarošas ziņas. Par tām tiesnesis vērsies policijā un lūdzis Premjerlīgai viņu nenozīmēt uz šīs nedēļas nogales mačiem. 52 gadus vecais anglis gan plāno apkalpot trešdien gaidāmo Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa spēli starp ''Leicester'' un ''Brighton''.

Pēc aizvadītām 23 kārtām līdere Anglijas Premjerlīgā ir ''Manchester City'' ar 50 punktiem, kas par pieciem apsteidz ''Manchester United'', bet par septiņiem ''Leicester''.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...