Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" neplāno iegādāties centra aizsargu

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

"Liverpool" neplāno iegādāties centra aizsargu
Jirgens Klops ''Liverpool'' treniņā. Foto: Zumapress/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempiones "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops paziņojis, ka klubs, visticamāk, neiegādāsies papildinājumu centra aizsarga pozīcijā janvāra pāreju posmā.

"Liverpool" jau no sezonas sākuma vajā daudzas traumas, īpaši centra aizsarga pozīcijā. Vēl ilgu laiku traumu dēļ nespēlēs Virdžils van Deiks un Džo Gomess, kamēr arī Žoelam Matipam nākas cīnīties ar daudzām mazākām traumām. Pēdējās spēlēs Klops aizsardzības centrā izmanto pussargu Fabinju un tikai 19 gadus veco aizsargu Raisu Viljamsu, kā arī iesaistot nepieredzējušo Natanielu Filipsu un komandas kapteini Džordanu Hendersonu.

Tomēr, neskatoties uz spēlētāju iztrūkumu šajā pozīcijā, Klops nedomā par papildinājuma iegādi. Tam par iemeslu ir kluba finansiālā situācija. "Es nevaru teikt, ka mēs noteikti neiegādāsimies centra aizsargu, bet šajā situācijā tas ir maz ticams. Ja pasaulē viss būtu kārtībā, tā nebūtu problēma. Mēs tikko uzvarējām Premjerlīgu, Čempionu līgu, klubs būtu labākajā situācijā, kāda vien iespējama. Tad, ja no sastāva izkristu trīs centra aizsargi, mēs, protams, rīkotos. Taču šobrīd situācija ir tālu no ideālas, " Klops minēja iemeslus, kāpēc klubs neplāno iegādāties papildinājumu.

"Mēs varbūt varētu kaut ko iesākt, bet tas būtu atrisinājums uz īsu laiku. Vai tas ir pareizi, es nezinu, " Klops turpināja.

Klops šosezon vairākas reizes izteicis savu sašutumu par ļoti saspringto kalendāru, kā rezultātā traumu ir vairāk, nekā ierasts. "Liverpool" joprojām atrodas Anglijas Premjerlīgas pirmajā vietā 33 punktiem, taču Mančestras "United" ir tik pat punktu un vēl spēle rezervē.

Nākamo maču "Liverpool" aizvadīs jau šovakar, FA kausa 3.kārtā izbraukumā tiekoties ar "Aston Villa". Pretinieku nometnē izcēlies Covid-19 uzliesmojums, taču šī vakara maču "Aston Villa" spēs aizvadīt, sastāvu veidojot no u18 un u23 komandu dalībniekiem.

Tāpat FA kausā šovakar maču aizvadīs arī Londonas "Crystal Palace" un Volverhemptonas "Wolves". Abu maču sākums 21:45.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://www.news18.com/news/sports/...

     [+] [-]

, 2021-01-08 15:28, pirms 3 gadiem
Lai kādu nopirktu derētu arī kādu pārdot un jauna CB nopirkšana nozīmētu krusta pārvilkšana un R Viliamsa un Kaumetio perspektīvām kaut joprojām ceru ka pārdos Adrianu Šakiri un Origi kas praktiski netiek laukumā