Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Aston Villa'' kļūst par nākamo Premjerlīgas komandu, kura atlaiž galveno treneri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Aston Villa'' kļūst par nākamo Premjerlīgas komandu, kura atlaiž galveno treneri
Dīns Smits. Foto: AFP/Scanpix

Premjerlīgas komanda ''Aston Villa'' lēmusi pēc zaudējuma ''Southampton'' ar 0:1 atlaist līdzšinējo galveno treneri Dīnu Smitu, kurš vadīja to no 2018. gada oktobra. Lēmums pamatots ar sliktajiem rezultātiem.

Anglijas Premjerlīgas komanda ''Aston Villa'' oficiāli paziņojusi, ka atbrīvojusi no galvenā trenera amata līdzšinējo speciālistu Dīnu Smitu, kurš komandā strādāja kopš 2018. gada. Kopā ar Smitu klubs atgriezās Premjerlīgā un aizvadīja sekmīgu 2020./2021. gada sezonu, kad finišēja 11. vietā ar izcīnītiem 55 punktiem.

Šosezon ''Aston Villa'' sezonu iesākusi neveiksmīgi, 11 spēlēs izcīnot tikai trīs uzvaras un ar desmit punktiem atrodoties tikai 17. vietā. Lēmums par Smita atlaišanu nācis pēc zaudējuma 11. kārtas ietvaros pret ''Southampton''. Smits nav vienīgais treneris, kurš atlaists šajā nedēļas nogalē - sestdien par līdzīgu soli izšķīrās pēdējās vietas īpašniece ''Norwich''. Kopumā Smits kļūst par piekto šosezon atlaisto Premjerlīgas treneri - līdz šim to darījušas tādas komandas kā ''Tottenham'', ''Watford'', ''Norwich'' un ''Newcastle''.

''Kad Dīns mums pievienojās 2018. gada oktobrī, tad mēs buksējām līgu zemāk. Viņš uzreiz izmainīja atmosfēru un prata sasniegt mūsu mērķi - iekļūt Premjerlīgā. Pēc veiksmīgā pagājušās sezonas starta šajā mēs neesam redzējuši vēlamo progresu rezultāta, snieguma un atrašanās vietā līgā ziņā. Šo iemeslu dēļ esam lēmuši izdarīt izmaiņas, lai jaunais treneris var paspēt visu vērst par labu. Pateicamies Dīnam par ieguldīto darbu un novēlam veiksmi nākotnē,'' teikts ''Aston Villa'' paziņojumā.

''Aston Villa'' bija kļuvusi par Smita trešo komandu, kuru viņš trenē. Speciālists pirms nonākšanas ''Aston Villa'' četrus gadus bija ''Walsall'', bet trīs gadus ''Brentford'' galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
https://www.avfc.co.uk/news/2021/no...

     [+] [-]

, 2021-11-07 16:34, pirms 2 gadiem
Visnotaļ loģiski. Vajadzīgs jauns uzrāviens, savādāk patiešām buksēšana ievilkusies.

     [+] [-]

, 2021-11-07 21:31, pirms 2 gadiem
...nu, bosi pārdeva Grilišu un šeit ir rezultāts....ja pirms tam komanda varēja cīnīties par eirokausiem, tad drīz būs jādomā par noturēšanos EPL...