Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Van de Bēks: "Ja es "United" nebūtu vajadzīgs, būtu jau prom"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Van de Bēks: "Ja es "United" nebūtu vajadzīgs, būtu jau prom"
Donijs van de Bēks. Foto: zumapress/ Scanpix

Nīderlandietis Donijs van de Bēks "Manchester United" pievienojās 2020. gada vasarā. Anglijas futbola grands uz talantīgo pussargu lika lielas cerības, tomēr līdz šim viņam nav izdevies tās attaisnot. Van de Bēks podkāstā "Five" izteica cerību, ka viņa laiks sarkano velnu rindās vēl pienāks.

24 gadus vecais Donijs van de Bēks ir Amsterdamas "Ajax" audzēknis. Tās pieaugušo komandas rindās viņš aizvadīja 175 spēles, kuru laikā prata izdarīt 41 precīzu sitienu un atdot 34 rezultatīvas piespēles. 2020. gadā viņu par 39 miljoniem eiro iegādājās "Manchester United". Sarkano velnu rindās viņam tik labi līdz šim nav gājis – 36 spēles holandietis guvis vienus vārtus un atdevis tikai divas piespēles. Aizvadītajā sezonā Premjerlīgā viņš piedalījās tikai 19 spēlēs.

Uz viņu tika liktas lielas cerības – arī pats spēlētājs to saprot. Rio Ferdinanda podkāstā "Five" van de Bēks izteica cerības, ka viņa laiks komandā vēl pienāks. "Esmu runājis par to ar komandu un galveno treneri," teica van de Bēks. "Viņi vēlējās, lai es palieku komandā. Treneris ir apmierināts ar manām darbībām, viņš teica, ka vēlas, lai es palieku Mančestrā."

"Jā, es neesmu šosezon vēl izgājis laukumā, bet es ticu trenerim," turpināja Nīderlandes izlases spēlētājs. "Treneris teica, ka viņš redz progresu treniņos. Man viņam ir jāuzticas. Ja es viņam nebūtu vajadzīgs, viņš mani palaistu prom. Domāju, ka viņam ir plāni attiecībā uz mani. Tas ir futbols – treneris nekad nevar apsolīt, ka spēlētājs tiks laukumā. Protams, ka spēlētājam ir jātiek laukumā, lai sevi pierādītu, un ar vienu reizi mēnesi ir par maz, lai to izdarītu."

"Es varu spēlēt kā balsta pussargs, bet es nezinu, ko tieši galvenais treneris vēlas no manis redzēt," 24 gadus vecais futbolists ieskicēja savu pozīciju laukumā. ""Ajax" rindās esmu šajā pozīcijā spēlējis. Tas viss, protams, ir atkarīgs no komandas izvēlētās taktikas, bet, ņemot vērā kā šobrīd spēlē komanda, mana vieta ir balsta pussarga vai centra pussarga pozīcijā."

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2021-09-07 20:25, pirms 3 gadiem
Nopietni?! 24 gadu vecumā ambīcijas deldēt soliņu otršķirīgā EPL komandā?!