Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fergusons: ''Rūnijs kļūs par komandas līderi''

Fergusons: ''Rūnijs kļūs par komandas līderi''
Sers Alekss Fergusons
Foto: SCANPIX SWDEN

Anglijas Premjerlīgas čempionvienības ''Manchester United'' galvenais treneris Sers Alekss Fergusons atklājis, ka nākamajā sezonā Anglijas izlases uzbrucējs Veins Rūnijs kļūs arī par komandas līderi un rezultatīvāko futbolistu.

Zināms, ka šajā starpsezonā ''Manchester United'' pameta tās līderis, portugālis Krištianu Ronaldu, kurš bija rezultatīvākais futbolists komandā pēdējās divās sezonās. Ronaldu pārcēlās uz Madrides ''Real'' par rekordlielu transfēru summu.

Komandas galvenais treneris Sers Alekss Fergusons atzīmējis, ka tagad Ronaldu vietu ieņems Veins Rūnijs: ''Veins ir daudz atšķirīgāks futbolists nekā Ronaldu. Ronaldu ir ātrs, veiksmīgi spēlējošs futbolists un ko vēl mēs varam teikt par viņa gūto vārtu skaitu mūsu komandas sastāvā? Cilvēki šajā spēlē ir nedaudz aizmirsuši, ko nozīmē pirmssezonas treniņi. Tie nav tikai, lai tevi izdabūtu ārā no mājas, bet gan lai tu progresētu kā futbolists. Un mēs esam priecīgi, ka vairāki no mūsu spēlētājiem vēlas augt un trenēties. Es nedomāju, ka atbildība, kas gulsies uz Veinu, īpaši traucēs viņam, jo viņš ir psiholoģiski noturīgs. Viņš būs mūsu centrālais uzbrucējs nākamajā sezonā. Ja viņš spēs parādīt, ko spēj, tad gūs 25 vai vairāk vārtus.''

Fergusons arī atzina, ka Anglijas izlasē ir problēmas ar uzbrucējiem: ''Anglijas izlasei nav nemaz tik daudz augstas klases uzbrucēju. Vienīgais no tiem pagaidām ir tieši Rūnijs. Viņi jau ir izmēģinājuši Heskiju un Krauču, kā arī Teo Valkotu, kuru paņēma uz pasaules kausu, kad viņam bija tikai 17 gadu. Es joprojām to nesaprotu. Ja Anglijā ir tāds uzbrucēju deficīts, tad Maiklam Ouvenam ir reāla iespēja. Pagaidām Ouvens tiešām izmanto savu iespēju, jo mēs viņam teicām, lai viņš izbauda šeit laiku un izmanto to.''

Izmantotie resursi:
telegraph.co.uk

  +1 [+] [-]

, 2009-08-07 23:32, pirms 15 gadiem
Fergusons gudras runas izsaka!

  +6 [+] [-]

, 2009-08-07 23:33, pirms 15 gadiem
Pēc CR aiziešanas ir tikai loģiski, ka no komandā palikušajiem līdera loma jāuzņemas talantīgākajam spēlētājam. Ja iepriekš redzējām Rūniju noskrienamies komandas interesēs, bieži vien paliekot ēnā, lai piespēlētu tam pašam Ronaldu, tad jau līdz ar portugāļa aiziešanu varēja prognozēt, ka komandas spēlē būs pārkārtojumi, spēli veidojot tieši ap Rūniju.

  +1 [+] [-]

, 2009-08-07 23:35, pirms 15 gadiem
Nu es domāju, ka ja Ouvenam nebūtu tik drausmīgas traumu problēmas, tad viņš nebūtu sliktāks par Veinu. Tikai jāsaprot, ka viņi ir ļoti atšķirīgi uzbrucēji.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: artinho
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-08-07 23:59, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Nu,ko?,, Raudošais puisēns'' ir prom, un tāpēc MU ir laiks uzsākt jaunu ēru.
Tas "raudošais puisēns" pārrakstija MU vēsturi un uzsāka MU jauno ēru, jo vinnēja visu ko vien bija iespējams vinnēt ar MU klubu, toties tagad tiešām MU bez viņa uzsāks vēl vienu ēru... kādu? rādīs laiks! Kā teiktu "raudošais puisēns" only God knows... Spriežot pēc tā kā tu apsauc C.Ronaldo, tad tev viņš ne īpaši patīk, bet atceries, ja ne "raudošā puisēna" MU nesasniegtu visu to, ko sasniedza ar C. Ronaldo!

     [+] [-]

, 2009-08-08 00:01, pirms 15 gadiem
Manās acīs viņš vienmer ir bijis un būs līderis

  -1 [+] [-]

, 2009-08-08 00:37, pirms 15 gadiem
V.R.visu laiku ir bijis viens no komandas līderiem,protams bez C.R. vinjiem ies grūti,jo vinjš ne tikai sita golus,bet arī teicamas piespēles deva!!! C.Ronaldu uz šo briidi ir NR1

  -1 [+] [-]

, 2009-08-08 01:04, pirms 15 gadiem
"Anglijas Premjerlīgas čempionvienības ''Manchester United'' galvenais treneris Sers Alekss Fergusons atklājis, ka nākamajā sezonā Anglijas izlases uzbrucējs Veins Rūnijs kļūs arī par komandas līderi un rezultatīvāko futbolistu.
Vēl pieredzējušais treneris atklāja tās, komandas, kas cīnīsies nākošāgada Čempionu Līgas finālā, kā arī to komandu, kura uzvarēs Pasaules Čempionātu, Sers Alekss arī atklājā desmit nākošo gadu FIFA labākā spēlētāja balvas ieguvēju un LMT Virslīgas 2.vietas ieguvēju 2017.gadā.

     [+] [-]

, 2009-08-08 10:17, pirms 15 gadiem
Veins komandas līderis ir bijis jau vairākus gadus. Protams es runāju par līderi morālā un psiholoģiskā ziņā, un tikai uzslavas Rūnijam par to, ka viņš godam šo pienākumu ir pildijis pat pieņemot apstākli, ka komandas spēle tajā pašā laikā tika veidota ap CR! Komandas intereses VR vienmēr bijušas pirmajā vietā, nevis čīkstēšana un labāku vietu meklēšana, kas jaunajā futbola vēsturē ir pārāk izplatīta parādība spēlētāju vidū. SAF ar šo tekstu tikai kārtējo reizi apstiprina lielo uzticību Rūnijam un viņa nozīmīgumu komandas panākumos!

     [+] [-]

, 2009-08-09 11:07, pirms 15 gadiem
Nešaubos, ka tā arī būs. Rūnijam tagad būs liela loma klubā. Vajadzēs savā ziņā uzņemties Ronaldo pienākumus un būt komandas vilcējam. Rūnijs būs līderis!