Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Arsenal" vadība: "Adebajors netiks pārdots"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Arsenal" vadība: "Adebajors netiks pārdots"
Emanuels Adebajors
Foto: AFP

Londonas "Arsenal" futbola kluba prezidents Pīters Hills-Vudss uzstāj, ka komandas uzbrucējs Emanuels Adebajors netiks pārdots ne par kādu naudu.

"Barcelona" un "Milan" ļoti aktīvi interesējas par Togo uzbrucēju, taču "Arsenal" kategoriski atsakās viņu pārdot. Pēdējais piedāvājums, kuru klubs noraidīja par šo uzbrucēju bija 25 miljoni mārciņu. Tomer abi superklubi negrasās padoties un joprojām dara visu iespējamo, lai iegūtu uzbrucēju savā rīcībā.

„Mēs gribam, lai viņš paliek. Adebajoram vēl ir līgums ar mums uz vairākām sezonām un mēs neredzam iemeslu, lai atbrīvotu viņu no līguma,” situāciju skaidroja kluba prezidents. Tāpat viņš paziņoja, ka klubu visticamāk atstās baltkrievs Aleksandrs Gļebs, kurš ir izteicis šādu vēlmi.

24 gadus vecajam Adebajoram līgums ar "Arsenal" ir spēkā līdz pat 2011. gadam. Londonas klubam Emanuels pievienojās 2006. gadā, kad viņu "Arsenal" iegādājās no "Monaco" par nieka trīs miljoniem sterliņu mārciņām.

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-07 15:31, pirms 16 gadiem
Nu Hlebam arii vareetu rasties probleemas vispaar ar tiksanu sastaavaa, ja vinjs paliktu - nevar jau zinaat, kaadu sniegumu paraadiis Nasri (protams, kad beidzot izdomaas parakstiit to liigumu!)... bez tam fani jau nebuus diez ko pateiciigi vinjam, par shiem aiziesanas jocinjiem, taa kaa paliekot, vinjam naaktos izjust taadu "nelielu" spiedienu, no fanu puses...
ar Adi manupraat, tiesi taada pati aina! un ja gadiijumaa, RvP spees daudzmaz nokapaat visu sezonu, tad noteikti, Adebayor paliks vinja eenaa... un tad nu visi vinjam pieminees, to vinja gribeeto algas pielikumu!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-07 17:28, pirms 16 gadiem
A cik viņš saņem? Nebija kaut kādi 40 stabi nedēļā? Drusku jau ir par maz spēlētājam, kas sezonā gūst 30+ golus, tāpēc var arī saprast viņa čīkstēšanu, bez tam kaut kur redzēju sižetu ar viņu, kurā Ade izteicās, ka jau tagad jāsāk domāt par vecumdienu nodrošināšanu, tāpēc viņam vajagot tos lielos maisus ar britu mārciņām eSports kopē tik visu pēc kārtas no BBC un Uefa lapām, bet citur daudz nelien. Es vakar izlasīju interesantu rakstu šeit: football365.com: Football365.com - WENGER'S FINANCIAL...
Ir par ko padomāt. Par cik oriģinālais avots nav ''The Sun'', tad stāsts varētu būt ticams...

  +1 [+] [-]

, 2008-07-07 20:23, pirms 16 gadiem
silenthill rakstīja: A cik viņš saņem? Nebija kaut kādi 40 stabi nedēļā? Drusku jau ir par maz spēlētājam, kas sezonā gūst 30+ golus, tāpēc var arī saprast viņa čīkstēšanu, bez tam kaut kur redzēju sižetu ar viņu, kurā Ade izteicās, ka jau tagad jāsāk domāt par vecumdienu nodrošināšanu, tāpēc viņam vajagot tos lielos maisus ar britu mārciņām eSports kopē tik visu pēc kārtas no BBC un Uefa lapām, bet citur daudz nelien. Es vakar izlasīju interesantu rakstu šeit: football365.com: Football365.com - WENGER'S FINANCIAL...
Ir par ko padomāt. Par cik oriģinālais avots nav ''The Sun'', tad stāsts varētu būt ticams...



vareetu buut, kaadi 30, 40 stabi nedeeljaa! ok 30+ goli, bet taa bija tikai viena veiksmiiga sezona un taas deelj nevajag sevi pieliidzinaat Henry un ja pareizi atceros, cik vinjam tagad pikjo, tad - 4kaarsot vinja algu, deelj vienas lucky sezonas! spees sho sniegumu atkaartot veel 1-2 sezonas, tad savus 120 000 tuukstosus sanjems!
shitais stasts no tava linka +/- jau seit ir ielikts!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-07 21:34, pirms 16 gadiem
^ Arsenal NEVIENS spēlētājs tuvākajā laikā 120 štukas nedēļā nesaņems.

     [+] [-]

, 2008-07-07 21:41, pirms 16 gadiem
silenthill rakstīja: ^ Arsenal NEVIENS spēlētājs tuvākajā laikā 120 štukas nedēļā nesaņems.

Tas ir iespējams tikai Chelsea un MU! Cik Pūlē saņem Torres un Gerrard?

     [+] [-]

, 2008-07-07 22:17, pirms 16 gadiem
silenthill rakstīja: ^ Arsenal NEVIENS spēlētājs tuvākajā laikā 120 štukas nedēļā nesaņems.



veel jo vairaak - stulbas prasiibas no Ade's puses!
kautgan Cescam gan vareetu taadu algu noziedot..