Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Anglijas čempione Mančestras "City" piekrīt par 95 miljoniem pārdot Alvaresu "Atletico"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Anglijas čempione Mančestras "City" piekrīt par 95 miljoniem pārdot Alvaresu "Atletico"
Hulians Alvaress un Peps Gvardiola. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas spēcīgākais klubs Mančestras "City" vienojies ar Madrides "Atletico" par Huliana Alvaresa pārdošanu. Darījuma summa var sasniegt 95 miljonus eiro, kas ir jauns "City" pārdošanas rekords.

24 gadus vecais Hulians Alvaress pievienojās Mančestras "City" 2022. gada janvārī, kad Anglijas čempione par daudzpusīgo argentīnieti samaksāja 17 miljonus eiro Buenosairesas "River Plate". Viņa līgums ar "City" ir spēkā līdz 2028. gada martam, taču pats Alvaress izrādījis interesi par pārcelšanos uz Spāniju. Lai pāreja kļūtu oficiāla, futbolistam jāvienojas ar "Atletico" par līguma nosacījumiem, kā arī jāiziet medicīniskās pārbaudes.

Aizvadītajā sezonā Alvaress "City" rindās laukumā devās 54 spēlēs, atzīmējoties ar 19 vārtiem un 13 piespēlēm. Viņš divas reizes kļuvis par Anglijas čempionu, izcīnījis FA kausu, triumfējis Čempionu līgā, UEFA Superkausā un FIFA Pasaules kausā klubiem.

Argentīnas valstsvienības rindās Alvaress laukumā devies 36 spēlēs. Viņš Katarā izcīnīja Pasaules kausu, tāpat uzbrucējs divas reizes kļuvis par "Copa America" čempionu. Nule Alvaress pārstāvēja Argentīnu Parīzes olimpiskajās spēlēs, izceļoties ar divām piespēlēm. Argentīna ceturtdaļfinālā zaudēja mājiniecei Francijai.

"Atletico" šovasar iegādājusies Robinu Le Normandu no "Real Sociedad" un Aleksandru Serlutu no "Villarreal". Tāpat Madrides klubs izrāda nopietnu interesi par "Chelsea" pussargu Konoru Galageru.

Izmantotie resursi:
https://www.nytimes.com/athletic/56...

     [+] [-]

, 2024-08-06 21:38, pirms mēneša
Ja par tādu naudu, tad ok. Nez vai pirks rezerves CF vietā, vai mēģinās Bobu rezerves false nine variantā kā Holana dublieri.