Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras ''United'' oficiāli pastiprina aizsargs Malasija

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mančestras ''United'' oficiāli pastiprina aizsargs Malasija
Eriks ten Hags un Tailers Malasija. Foto: Mančestras ''United''

Anglijas Premjerlīgas klubs Mančestras ''United'' oficiāli paziņojis, ka panācis vienošanos uz nākamajiem četriem gadiem ar iespēju to pagarināt uz vēl sezonu ar 22 gadus veco aizsargu Taileru Malasiju.

Premjerlīgas klubs Mančestras ''United'' oficiāli paziņojis, ka tas uz četriem gadiem noslēdzis līgumu ar 22 gadus veco aizsargu Taileru Malasiju, kurš līdz šim pārstāvēja Nīderlandes klubu Roterdamas ''Feyenoord''. Līgumā paredzēta iespēja to pagarināt uz vēl vienu sezonu. ''United'' par jauno futbolistu Nīderlandes klubam samaksāja 15 miljonu eiro lielu transfēru, kuru nākotnē iespējams palielināt par vēl diviem miljoniem.

Šis kļūs par pirmo oficiālo pastiprinājumu pēc tam, kad par komandas galveno treneri iecelts Eriks ten Hags. Zināms, ka ''United'' esot mutiski vienojusies ar dāņu pussargu Kristiānu Eriksenu, ar kuru, visticamāk, tiks noslēgta vienošanās uz nākamajām trim sezonām. Dānis 2021./2022. gada sezonu noslēdza citā Premjerlīgas klubā ''Brentford''.

''Jūtos fantastiski. Šī manā karjerā ir jauna lappuse. Jauna līga, jauni komandas biedri un lielisks treneris, kurš mūs vadīs. Spēlējot pret viņa vadīto komandu Nīderlandes līgā, zinu viņa kvalitātes un ko viņš pieprasa no saviem padotajiem. Lai arī zinu, ka esmu jauns spēlētājs, kurš turpinās progresēt, varu apsolīt ''United'' faniem, ka jebkurā spēlē laukumā atstāšu visus spēkus,'' kluba mājaslapā izteicies tās jaunpienācējs.

Malasija ''Feyenoord'' rindās laukumā devās 136 mačos, kuros iesita četrus vārtus. Nīderlandes klubu aizsargs pārstāvēja kopš 2017./2018. gada sezonas, bet Nīderlandes futbola izlases labā viņš laukumā devies piecās spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.manutd.com/en/news/deta...
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2022-07-06 18:09, pirms 2 gadiem
Beidzot papildinājums, bet nu pagaidām vairāk izskatās, ka skatiens uz nākotni. Šo un Tellešam būs veselīgāka konkurence. Gaidam oficiālu apsitprinājumu par Eriksenu un De jongu.

     [+] [-]

, 2022-07-06 21:42, pirms 2 gadiem
Izskatās, ka būs labs papildinājums.