Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kapo: ''Vēlos pamest ''Wigan'' un atgriezties Francijā''

Kapo: ''Vēlos pamest ''Wigan'' un atgriezties Francijā''
Olivjē Kapo
Foto: Scanpix Sweden

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Wigan Athletic'' pussargs Olivjē Kapo paziņojis, ka vēlas pamest savu pašreizējo komandu un atgriezties mājās – Francijā.

Kapo pievienojās ''Wigan'' pagājušā gada vasarā, kad par 3,5 miljoniem sterliņu mārciņām pārcēlās no cita Premjerlīgas kluba ''Birmingham City''. Lai arī nu jau bijušais ''Wigan'' komandas galvenais treneris Stīvs Brūss (tagad ''Sunderland'' treneris – R.Z.) bija tieši tas, kurš vēlējās, lai Kapo spēlē viņa komandā un agrāk, kad vēl bija ''Birmingham'' treneris, franču futbolistu iegādājās no ''Juventus'', šajā sezonā 28 gadus veco futbolistu komandas pamatsastāvā viņš iekļāva reti. Sezonas laikā visu turnīru ietvaros Kapo piedalījās 21 spēlē un guva vienus vārtus.

Pēc samērā neveiksmīgās sezonas bijušais Francijas izlases spēlētājs nolēmis, ka vēlas pamest ''Wigan'' un atgriezties Francijā, kur savulaik ''Auxerre'' komandas rindās 1999. gadā uzsāka savu profesionālo karjeru.

''Pašlaik jūtos iztukšots. Uzskatu, ka pašreiz manā karjerā ir brīdis, kad steidzīgi kaut kas jāmaina,'' laikrakstam ''L'Equipe'' sacīja Kapo. ''Šajā sezonā nespēlēju diez cik bieži un ''Wigan'' klubā nebiju laimīgs. Tagad vēlos pamest šo komandu un atgriezties Francijā. Vēlos pierādīt, ka tas Kapo, kuru visi pazina ''Auxerre'' rindās, vēl nav pazudis,'' piebilda francūzis.

Karjeras laikā Kapo ir paspējis uzspēlēt "Juventus", taču komandā nenostiprinājās un tika īrēts citiem klubiem, kā "Monaco" un "Levante", bet vēlāk pārcēlies uz ''Birmingham City''. pašreizējais līgums ar ''Wigan'' franču pussargam ir spēkā līdz 2011. gadam.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +2 [+] [-]

, 2009-06-06 17:15, pirms 15 gadiem
agrāk bija liels talants!

P.S Autor vienu 0 izdzēs no pēdējā teikuma!

  +1 [+] [-]

, 2009-06-06 17:21, pirms 15 gadiem
talants bija tiešām liels. bet Juvē neaizgāja un viss...

  +1 [+] [-]

, 2009-06-06 17:26, pirms 15 gadiem
lai Auxere arii panjem vinju !

  -1 [+] [-]

, 2009-06-06 21:44, pirms 15 gadiem
football manager 2005 vresija bija nenormals zvers mana tiima