Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Sisē vēlas palikt Premjerlīgā

Sisē vēlas palikt Premjerlīgā
Džibrils Sisē
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Sunderland'' uzbrucējs Džibrils Sisē, kurš līdz sezonas beigām tiek izīrēts no Francijas kluba ''Marseille'', atklājis, ka jūtas laimīgs Anglijā un vēlas palikt komandā arī turpmāk.

Atgādināsim, ka sezonas sākumā no franču kluba ''Marseille'' Sisē pievienojās ''Sunderland'', kur pašlaik spēlē uz īres nosacījumiem. Spēlētājs tiek izīrēts līdz šīs sezonas beigām. Tiek lēsts, ka sezonas beigās ''Sunderland'' mēģinās izpirkt Sisē līgumu no franču kluba un darījuma summa varētu sasniegt 10 miljonus sterliņu mārciņas.
Protams, nav garantijas, ka darījums notiks, jo Premjerlīgas turnīra tabulā komanda pašreiz atrodas tikai 17. vietā 20 komandu konkurencē. Ja atlikušajās spēlēs Sisē demonstrēs labu sniegumu un palīdzēs komandai saglabāt vietu Premjerlīgā arī nākamajā sezonā, tad viss ir iespējams.

27 gadus vecais uzbrucējs apzinās, ka jābūt pacietīgam. ''Būšu godīgs un teikšu, ka labāk paliktu Anglijā nekā atgrieztos Francijā. Vai es palikšu ''Sunderland'' arī nākamajā sezonā, droši nezinu, taču jābūt pacietīgam,'' ''Sky Sports News'' sacīja Sisē.

''Gala vārds, protams, piederēs kluba vadībai, taču es domāju, ka rezultāts varētu būt pozitīvs. Es ar nepacietību gaidīšu pārrunas. Nav tā, ka turu ļaunu prātu uz ''Marseille'', jo man ir ļoti labas attiecības ar visiem un daudz draugu Francijā, taču uzskatu, ka mana sirds pieder Anglijai un Premjerlīgai,'' atklāja bijušais ''Liverpool'' komandas spēlētājs.

Šajā sezonā Sisē ir piedalījies 29 Premjerlīgas spēlēs un guvis deviņus vārtus. Viņš ir savas komandas rezultatīvākais spēlētājs.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +3 [+] [-]

, 2009-04-06 18:13, pirms 15 gadiem
ja Sunderland paliks EPL tad viņiem vajadzētu izpirkt Sisē,jo Jones un Sisē ir diezgan labs uzbrucēju duets,kas varētu nākotnē nest kādus lielākus panākumus Sunderland.Sezonas sākuma jau Sisē bija ļoti labs tāpāt kā Zaki no Wigan,bet uz beigam mazliet piebremzējuši abi nu cerams ne uz ilgu laiku.

  +1 [+] [-]

, 2009-04-06 20:48, pirms 15 gadiem
refresh rakstīja: ja Sunderland paliks EPL tad viņiem vajadzētu izpirkt Sisē,jo Jones un Sisē ir diezgan labs uzbrucēju duets,kas varētu nākotnē nest kādus lielākus panākumus Sunderland.Sezonas sākuma jau Sisē bija ļoti labs tāpāt kā Zaki no Wigan,bet uz beigam mazliet piebremzējuši abi nu cerams ne uz ilgu laiku.
es buushu ljoti paarsteigts ja Jones speelees naakamsezon ieksh sunderland! Ljoti! tas pats attiecas uz Mr.Cisse!

  +5 [+] [-]

, 2009-04-06 20:55, pirms 15 gadiem
Sanderlendā sasist 9 vārtus arī ir jāmāk. Nez vai Rūnijs sasistu vairāk.

  +1 [+] [-]

, 2009-04-06 21:32, pirms 15 gadiem
refresh rakstīja: ja Sunderland paliks EPL tad viņiem vajadzētu izpirkt Sisē,jo Jones un Sisē ir diezgan labs uzbrucēju duets,kas varētu nākotnē nest kādus lielākus panākumus Sunderland.Sezonas sākuma jau Sisē bija ļoti labs tāpāt kā Zaki no Wigan,bet uz beigam mazliet piebremzējuši abi nu cerams ne uz ilgu laiku.
Zaki tagad ir tā pati "kaite" kas Adriano - pēc izlases spēlēm nebrauc atpakaļ uz klubu. Tikai Adriano nu jau laikam ir atpakaļ, bet par Zaki gan vēl nekas nav dzirdēts

  +2 [+] [-]

, 2009-04-06 21:44, pirms 15 gadiem
Mr. Frizūra-Unikums!

Es novēlu viņam palikt Anglijā, varbūt vienīgi citā klubā.
';

  +1 [+] [-]

, 2009-04-06 21:52, pirms 15 gadiem
galvenais lai vinjam tur patiik..bet peec liigumu parakstiisanas..speeltaju nemeedz speelet tik spozi