Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Arnolds nomainīs Vudvardu Mančestras ''United'' vadītāja amatā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Arnolds nomainīs Vudvardu Mančestras ''United'' vadītāja amatā
Eds Vudvards ar Ričardu Arnoldu. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komanda Mančestras ''United'' paziņojusi, ka ar šī gada 1. februāri pēc 16 gadus ilga darba to pametīs līdzšinējais vadītājs Eds Vudvards, bet viņa amatu ieņems Ričards Arnolds.

Eds Vudvards Mančestras ''United'' strādāja 16 gadus, no kuriem deviņus kā kluba vadītājs, taču 2022. gada janvāris kļūs par pēdējo mēnesi, kad Vudvards ieņems nozīmīgo amatu. Sākot ar 2022. gada februāri, šajā amatā viņu nomainīs Ričards Arnolds.

''Esmu pagodināts par iespēju strādāt šī kluba un fanu labā,'' kluba mājaslapā citēts jaunais kluba vadītājs. ''Vēlos pateikties Edam par nenogurstošo darbu Mančestras ''United'' labā 16 gadu laikā un pēdējos deviņus gadus kā vadītājam. Ričards un viņa komanda ļaus klubam ieiet jaunā attīstības fāzē ar investīciju veikšanu ''Old Trafford'' stadionā, stiprinot mūsu saites ar līdzjutējiem un turpinot tiekties pēc mūsu galvenajiem uzdevumiem - uzvarām futbola laukumos,'' ''United'' mājaslapā citēts Džoels Gleizers.

Ar 31 punktu 19 spēlēs Mančestras ''United'' ieņem septīto vietu Anglijas Premjerlīgā, pie tam, sezonas laikā tā atlaida galveno treneri Ūli Gunnaru Sulšēru, vietā pieņemot Ralfu Rangniku, kurš strādās kā pagaidu treneris līdz sezonas beigām, bet vēlāk pārcelsies uz konsultanta amatu.

Gleizeru ģimene ir Mančestras ''United'' īpašnieki kopš 2005. gada.

Izmantotie resursi:
https://www.manutd.com/en/news/deta...

     [+] [-]

, 2022-01-06 15:18, pirms 3 gadiem
Tieši pēc transfēra beigām..Edam pēdējā iespēja janvārī vēl vairāk sačakarēt MU..neko vairāk par Pogba,Cavani vai citu superstar viņš nezina..scouting 0 !

     [+] [-]

, 2022-01-07 12:23, pirms 3 gadiem
Kāds tālākais CR liktenis, ar Ričardu labas attiecības