Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" uz vairāk nekā četrām nedēļām paliek bez Firminu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Liverpool" uz vairāk nekā četrām nedēļām paliek bez Firminu
Robertu Firminu. Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops atklājis, ka uzbrucējs Robertu Firminu muskuļa savainojuma dēļ varētu būt spiests izlaist vairāk kā četras nedēļas.

30 gadus vecais Firminu, kurš šajā Premjerlīgas sezonā astoņās spēlēs izcēlies ar četriem vārtiem, savainojumā iedzīvojās Čempionu līgas 2:0 uzvarā pret Madrides "Atletico".

"Mēs runājam par nedēļām. Vairāk par četrām. Es to uzskatu par nopietnu savainojumu," teica Liverpūles galvenais treneris. Svētdien izbraukumā jāspēlē pret "West Ham", un bez Firminu nevarēs palīdzēt arī centra aizsargs Džo Gomess un centra pussargs Kērtiss Džounss.

Džounss iedzīvojies īpatnējā savainojumā – treniņā viņam ar pirkstu ieskrāpēts acī. Klops prognozēja, ka gan viņš, gan Gomess ierindā atgriezīsies pēc izlašu pauzes.

"Liverpool" kopvērtējumā ieņem otro vietu, no līderes "Chelsea" atpaliekot trīs punktus. Pēc mača pret "West Ham" gaidāms starptautisko spēļu logs, kam sekos mājas spēle pret "Arsenal" 20. novembrī.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2021-11-05 19:35, pirms 3 gadiem
Vēl jau pie traumētajiem skaitās Keitā un Eliots arī to autors aizmirsa

     [+] [-]

, 2021-11-05 19:44, pirms 3 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Vēl jau pie traumētajiem skaitās Keitā un Eliots arī to autors aizmirsa
Un Milners?