Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Martins varētu pamest ''Newcastle'' un atgriezties Premjerlīgā

Martins varētu pamest ''Newcastle'' un atgriezties Premjerlīgā
Obafemi Martins
Foto: AFP

Anglijas Čempionāta futbola kluba ''Newcastle United'' uzbrucējs Obafemi Martins drīzumā varētu atgriezties spēlēt Anglijas spēcīgākajā līgā - Premjerlīgā, jo interesi par viņu izrāda trīs augstākās līgas klubi.

Martins varētu būt pirmais spēlētājs ar skaļu vārdu, kurš pametīs ''Newcastle''. Cik zināms, Alana Šīrera vadītā komanda nespēja noturēties Premjerlīgā, pagājušās sezonas noslēgumā 20 komandu konkurencē ieņemot 18. vietu un izkrītot uz zemāku līgu - Anglijas Čempionātu.

Jau ziņojām, ka 'Newcastle'' gaidāmas lielas pārmaiņas. Visu spēlētāju alga gadā ir mērāma 74 miljonu sterliņu mārciņu apmērā, un Šīrers atklājis, ka komanda šķirsies no vairākiem komandas spēlētājiem, kuri saņem vislielāko algu. Viņu vidū ir tādi spēlētāji kā Maikls Ouvens, Marks Viduka, Klaudio Kakapa un Peters Lovenkrands. Tāpat tiek minēts, ka pārdoti tiks arī Fabricio Koločīni, Džeremi, Obafemi Martins, Alans Smits, Hosē Enrike un Jonass Gutierezs.

24 gadus vecā Nigērijas izlases spēlētāja aģents atklāja, ka nopietnu interesi par viņa klientu izrāda Londonas ''Arsenal'', ''Everton'' un ''Aston Villa''. Martins jau agrāk varēja pamest ''Newcastle'', taču allaž bijuši dažādi savainojumi, kas liedza viņa pārejai uz kādu citu klubu, jo neviens nevēlējās savainotu spēlētāju.

''Newcastle'' komandai Martins pievienojās 2006. gadā, pārnākot no ''Inter'' par 10 miljoniem sterliņu mārciņām. Šajā periodā 88 spēļu laikā Martins guvis 28 vārtus kluba labā. Pagājušajā sezonā visu turnīru ietvaros nigērietim 25 spēlēs gūti astoņi vārti.

Izmantotie resursi:
teamtalk.com

  +5 [+] [-]

, 2009-06-05 19:51, pirms 15 gadiem
žēl, ka komanda tā sabruka...jācer, ka tomēr sanāks atgriezties, bet nu ar tādu iespaidīgi sastāvu bija jācīnās 10niekā nevis jākrīt ārā

  +1 [+] [-]

, 2009-06-05 19:56, pirms 15 gadiem
KB rakstīja: žēl, ka komanda tā sabruka...jācer, ka tomēr sanāks atgriezties, bet nu ar tādu iespaidīgi sastāvu bija jācīnās 10niekā nevis jākrīt ārā
Newcastl ir Real Madrid tipa komanda-daudz labu spēlētāju neko padarīt nevar, un maina trennerus ik pēc kādām neveiksmēm.

  +5 [+] [-]

, 2009-06-05 20:04, pirms 15 gadiem
vēl tagad nesaprotu, kā newcastla izkrita no EPL.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-05 20:11, pirms 15 gadiem
sermulis rakstīja: vēl tagad nesaprotu, kā newcastla izkrita no EPL.
es ari nesaprotu,kaut kas absurds vnk..bet ceru ka vienu gadu speles Colas cempii..

     [+] [-]

, 2009-06-05 20:11, pirms 15 gadiem
p.s maciisies no kluudam.....

  +6 [+] [-]

, 2009-06-05 20:23, pirms 15 gadiem
Bojans...Krkič rakstīja: Newcastl ir Real Madrid tipa komanda-daudz labu spēlētāju neko padarīt nevar, un maina trennerus ik pēc kādām neveiksmēm.
2.vieta spaanijaa sogad,tituleetaakaa no komandaam un tu saki nevar neko padariit

  -2 [+] [-]

, 2009-06-05 20:25, pirms 15 gadiem
GundarsM rakstīja: 2.vieta spaanijaa sogad,tituleetaakaa no komandaam un tu saki nevar neko padariit
Spānijas čempis nav tik spēcīgs, kā Barcly's ... To jau nu vajadzēja saprast.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-06-05 21:06, pirms 15 gadiem
uz Arsenālu viņam jāiet. jebal, kāds talants... kāpēc tā apstājās progress. es domāju, ka viņš ir ātrākais un atlētiskākais futbolists pasaulē. dievinu viņu.

     [+] [-]

, 2009-06-05 22:17, pirms 15 gadiem
Bojans...Krkič rakstīja: Spānijas čempis nav tik spēcīgs, kā Barcly's ... To jau nu vajadzēja saprast.
WTF, tiem kas skatās la ligu, ir skaidrs, ka vidusdaļa un apakšdaļa spāņiem ir daudz līdzīgāka spēkos ar top komandām, bet EPL ir TOP4 un pārējie. Tu gribi pateikt, ka tādi kā Wigan, Fulham vai West Ham būtu baigais spēks Spānijā? Tāpat pa vidusdaļu vien kultos.

     [+] [-]

, 2009-06-05 23:15, pirms 15 gadiem
Izkrita ar tādu sastāvu..

  +1 [+] [-]

, 2009-06-05 23:33, pirms 15 gadiem
jaa..nopietnas paarmainjas buus NC un ne uz to labaako pusi...praktiski iekljuustot atpakalj premjerliigaa.viss buus jaasaak no saakuma!

     [+] [-]

, 2009-06-06 01:01, pirms 15 gadiem
GundarsM rakstīja: 2.vieta spaanijaa sogad,tituleetaakaa no komandaam un tu saki nevar neko padariit
Un 5 zaudējumi pēdējās 5 spēlēs FAIL

     [+] [-]

, 2009-06-06 01:03, pirms 15 gadiem
Bojans...Krkič rakstīja: Spānijas čempis nav tik spēcīgs, kā Barcly's ... To jau nu vajadzēja saprast.
Ahahaha FAIL! Kā tad... kura komanda šogad uzvarēja ČL? Reāli EPL, Serie A, Primera ir vienāda līmeņa. Es pat teiktu, ka Bundeslīga arī ir tuvu. Ligue1 atpaliek, bet tās pirmās 3 nudien ir līdzīgas un pateikt, ka EPL ir spēcīgāka par Primera var tikai pilnīgs pajoliņš...

     [+] [-]

, 2009-06-06 11:57, pirms 15 gadiem
nu katrs jau mēra pēc saviem statiem. nezinu, kāpēc uzskata EPL par spēcīgāko, man liekas, ka to nevar noteikt, jo katra līga ir pilnībā savādāka, katrā cits futbols. lai arī EPL jau ir krietni mainījusies, un ja agrāk tur spēlēja "angļu" futbolu, tad tagad jau tur ir futbols gan no Itālijas, gan no Spānijas un Francijas. viss ir samaisīts. nezinu vai ir gudri saukt EPL par spēcīgāko, jo pēdējos 2 gadus 3 EPL komandas ir bijušas ČL pusfinālā - padomājiet cik komandas netiek pie teikšanas ČL. paskataties EPL, tur vidusdaļai nav izredžu - Top4 klubi atraujās un viss, tādi Aston Villa un Everton vēl kautko turās līdz, bet sezonas vidū cīņa ir tikai par medaļā, neviens vairs neseko līdzi, kas notiek tabulas vidusdaļā - vai tas neliecina par vājumu? un skataties to pašu Spānijas čempionātu, kur pirmās 8-9 vietas vēl var cīnīties pat par 3. vietu. Vācija, kur cīņa notiek starp 70% no komandām par pirmo sešinieu. Franciju laikam vispār nevajag pieminēt, tur neko nevar paredzēt. un Itālija, piemēram tāda Dženova, kas spēlē skaisti, it īpaši ar grandiem, varbūt tieši kāda šāda komanda, kas reāli sastāda konkurenci gan Interam, gan Juvei, gan arī Milānai varētu parādīt ko jaunu arī ČL? un pēc šitā vēl pasakat, ka EPL ir labākā. es protams neesmu nekas, kas sauktu kādu līgu par labāko - es dievinu itāļu futbolu, priekš manīm tā ir labākā līga, bet es apzinos, ka saukt to par labāko oficiālajās adresēs ir pārāk liels stulbums, tāpēc arī to paturu pie sevīm. kāpēc Jums tā jāstrīdās.
futbols ir jāspriež pēc goliem - nu, kad EPL ir iesisti vismaz 70% no Bundeslīgas goliem? un ja runā par labāko aizsardzību - piekrītu, Chelsea un MU ir labākā aizsardzība pasaulē, bet EPL nu gan nav! paskataties uz Franciju, vai to pašu Itāliju. cik ir momentu, cik ir sitienu, cik ielaistu un cik iesistu golu. EPL ir priekš manīm ļoti neskatāma, bezmomentu līga. atvainojos, bet man kā itāļu fanam Chelsea futbols liekas atbaidošs - daudzi saka, ka tas ir itāļu atdarināšanas no aizsardzības futbols, nu ja tā, tad tas ir FAIL, jo viņi aizsardzībā spēlē labi, bet tas arī viss, ko viņi dara labi. itāļu futbols ir pavisam cits. kas no EPL var būt uzslavēts ir MU un Arsenal, kas tiešām spēlē skaisti. sanāk arī dažas labas spēlēs Liverpūlei. kā arī patīk Villas spēle, bet nu tas tā kā arī viss. protams ir katrai komandai labas spēles, bet pamēģinat spēlēt tik labi un skaisti katru, vismas, katru otro spēli, kā tas notiek Itālijā, Francijā, Vācijā un Spānijā. pff, EPL tas nav reāli.
pēdējo gadu skatāmākais futbols manuprāt ir Bundeslīgā.

     [+] [-]

, 2009-06-06 14:01, pirms 15 gadiem
savadak nemaz nevareja but, jo ja komanda kura ilglaicigi spelejusi premjerliga izkrit no tas, ir gaidams tikai komandas pilniga sabruksana. jo augsta limena speletaji protams nevelesies sedet zemaka liga, un izniekot savu talantu. citi klubi ari uzreiz izsaka piedavajumus siem speletajiem, jo tas viniem ir finansiali izdevigi. vini apzinas ka talantigi speletaji velesies atgriesties premjerliga pat par zemaku algu, vnk lai tiktu atpakal austakaja liga. Komanda saja gad Newcastle vairs nevares nopelnit tik daudz ka lidz sim (iespejams ari lidzsinejie sponsori nevelesies sadarboties un veltit lielus lidzeklus). un lidz ar to nakas atvadities no labi apmaksatiem speletajiem.

luk ta ir skarba realitate,

     [+] [-]

, 2009-06-06 14:18, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: nu katrs jau mēra pēc saviem statiem. nezinu, kāpēc uzskata EPL par spēcīgāko, man liekas, ka to nevar noteikt, jo katra līga ir pilnībā savādāka, katrā cits futbols. lai arī EPL jau ir krietni mainījusies, un ja agrāk tur spēlēja "angļu" futbolu, tad tagad jau tur ir futbols gan no Itālijas, gan no Spānijas un Francijas. viss ir samaisīts. nezinu vai ir gudri saukt EPL par spēcīgāko, jo pēdējos 2 gadus 3 EPL komandas ir bijušas ČL pusfinālā - padomājiet cik komandas netiek pie teikšanas ČL. paskataties EPL, tur vidusdaļai nav izredžu - Top4 klubi atraujās un viss, tādi Aston Villa un Everton vēl kautko turās līdz, bet sezonas vidū cīņa ir tikai par medaļā, neviens vairs neseko līdzi, kas notiek tabulas vidusdaļā - vai tas neliecina par vājumu? un skataties to pašu Spānijas čempionātu, kur pirmās 8-9 vietas vēl var cīnīties pat par 3. vietu. Vācija, kur cīņa notiek starp 70% no komandām par pirmo sešinieu. Franciju laikam vispār nevajag pieminēt, tur neko nevar paredzēt. un Itālija, piemēram tāda Dženova, kas spēlē skaisti, it īpaši ar grandiem, varbūt tieši kāda šāda komanda, kas reāli sastāda konkurenci gan Interam, gan Juvei, gan arī Milānai varētu parādīt ko jaunu arī ČL? un pēc šitā vēl pasakat, ka EPL ir labākā. es protams neesmu nekas, kas sauktu kādu līgu par labāko - es dievinu itāļu futbolu, priekš manīm tā ir labākā līga, bet es apzinos, ka saukt to par labāko oficiālajās adresēs ir pārāk liels stulbums, tāpēc arī to paturu pie sevīm. kāpēc Jums tā jāstrīdās.
futbols ir jāspriež pēc goliem - nu, kad EPL ir iesisti vismaz 70% no Bundeslīgas goliem? un ja runā par labāko aizsardzību - piekrītu, Chelsea un MU ir labākā aizsardzība pasaulē, bet EPL nu gan nav! paskataties uz Franciju, vai to pašu Itāliju. cik ir momentu, cik ir sitienu, cik ielaistu un cik iesistu golu. EPL ir priekš manīm ļoti neskatāma, bezmomentu līga. atvainojos, bet man kā itāļu fanam Chelsea futbols liekas atbaidošs - daudzi saka, ka tas ir itāļu atdarināšanas no aizsardzības futbols, nu ja tā, tad tas ir FAIL, jo viņi aizsardzībā spēlē labi, bet tas arī viss, ko viņi dara labi. itāļu futbols ir pavisam cits. kas no EPL var būt uzslavēts ir MU un Arsenal, kas tiešām spēlē skaisti. sanāk arī dažas labas spēlēs Liverpūlei. kā arī patīk Villas spēle, bet nu tas tā kā arī viss. protams ir katrai komandai labas spēles, bet pamēģinat spēlēt tik labi un skaisti katru, vismas, katru otro spēli, kā tas notiek Itālijā, Francijā, Vācijā un Spānijā. pff, EPL tas nav reāli.
pēdējo gadu skatāmākais futbols manuprāt ir Bundeslīgā.
nu tu laid ari, ja tev liekas ka ligas specigumu nosaka cik vienadi spelejosas komandas ir vai tapec ka skatamakas speles ir bundesliga (tavuprat), tu rugti maldies. tu saki ka PL ir tikai 4 specigas komandas kuras vienmer sadala pirmas 4 vietas, bet parejas tik turas lidzi. bet tai pasa laika saki ka vacija, italijas un francijas komandas cinas visas loti lidzigi un tur neko nekad nevar zinat..

tas ir galigs debilis*ms tava izpausme. ta pati CL kura spele specigakie eiropas klubi, loti labi parada ligu specigumu. cik bundesligas un francijas komandas ir aizcinijusas lidz kautvai ceturdalfinalam - viena vacijas kura cetfinala pamatigi pakas barcelonai. francijas liga un bundesliga spele viduvejas komandas - tur visas tadas ir, tapec ari tabula punkti visam krajas vienadi. tapec nesaki ka komandu vienlidzigums parada ka liga ir loti speciga- ja tu ta uzskati tad esi pamatigs daun*

Premjerliga ir specigaka liga, sis 4 komandas ir loti specigas komandas kuras respekte visas eiropas un pasaules komandas. jo visi zin ka nebus nekada viegla spele pret MU, LIV arsenal vai ChE. parejas PL komandas ari ir specigas, vnk tas ka vinas spele viena liga ar siem cetriem grandiem leik vinam izskatities vajakam. bet ta ari nevar teikt, jo ja paskaties PL speles tad ne visas komandas tiek sagrautas ar 4:0.

un kura liga eiropa vel ir radijusi tik daudz futbola grandus - veselas 4

Vieniga liga kura konkure ar PL ir spanijas. kura ir specigas komandas - Barcelona un Mreal... parejas gan par loti specigam nenosaukt

     [+] [-]

, 2009-06-06 14:25, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: nu katrs jau mēra pēc saviem statiem. nezinu, kāpēc uzskata EPL par spēcīgāko, man liekas, ka to nevar noteikt, jo katra līga ir pilnībā savādāka, katrā cits futbols. lai arī EPL jau ir krietni mainījusies, un ja agrāk tur spēlēja "angļu" futbolu, tad tagad jau tur ir futbols gan no Itālijas, gan no Spānijas un Francijas. viss ir samaisīts. nezinu vai ir gudri saukt EPL par spēcīgāko, jo pēdējos 2 gadus 3 EPL komandas ir bijušas ČL pusfinālā - padomājiet cik komandas netiek pie teikšanas ČL. paskataties EPL, tur vidusdaļai nav izredžu - Top4 klubi atraujās un viss, tādi Aston Villa un Everton vēl kautko turās līdz, bet sezonas vidū cīņa ir tikai par medaļā, neviens vairs neseko līdzi, kas notiek tabulas vidusdaļā - vai tas neliecina par vājumu? un skataties to pašu Spānijas čempionātu, kur pirmās 8-9 vietas vēl var cīnīties pat par 3. vietu. Vācija, kur cīņa notiek starp 70% no komandām par pirmo sešinieu. Franciju laikam vispār nevajag pieminēt, tur neko nevar paredzēt. un Itālija, piemēram tāda Dženova, kas spēlē skaisti, it īpaši ar grandiem, varbūt tieši kāda šāda komanda, kas reāli sastāda konkurenci gan Interam, gan Juvei, gan arī Milānai varētu parādīt ko jaunu arī ČL? un pēc šitā vēl pasakat, ka EPL ir labākā. es protams neesmu nekas, kas sauktu kādu līgu par labāko - es dievinu itāļu futbolu, priekš manīm tā ir labākā līga, bet es apzinos, ka saukt to par labāko oficiālajās adresēs ir pārāk liels stulbums, tāpēc arī to paturu pie sevīm. kāpēc Jums tā jāstrīdās.
futbols ir jāspriež pēc goliem - nu, kad EPL ir iesisti vismaz 70% no Bundeslīgas goliem? un ja runā par labāko aizsardzību - piekrītu, Chelsea un MU ir labākā aizsardzība pasaulē, bet EPL nu gan nav! paskataties uz Franciju, vai to pašu Itāliju. cik ir momentu, cik ir sitienu, cik ielaistu un cik iesistu golu. EPL ir priekš manīm ļoti neskatāma, bezmomentu līga. atvainojos, bet man kā itāļu fanam Chelsea futbols liekas atbaidošs - daudzi saka, ka tas ir itāļu atdarināšanas no aizsardzības futbols, nu ja tā, tad tas ir FAIL, jo viņi aizsardzībā spēlē labi, bet tas arī viss, ko viņi dara labi. itāļu futbols ir pavisam cits. kas no EPL var būt uzslavēts ir MU un Arsenal, kas tiešām spēlē skaisti. sanāk arī dažas labas spēlēs Liverpūlei. kā arī patīk Villas spēle, bet nu tas tā kā arī viss. protams ir katrai komandai labas spēles, bet pamēģinat spēlēt tik labi un skaisti katru, vismas, katru otro spēli, kā tas notiek Itālijā, Francijā, Vācijā un Spānijā. pff, EPL tas nav reāli.
pēdējo gadu skatāmākais futbols manuprāt ir Bundeslīgā.
PS ja jau uzskati ka chelsia rada briesmigu speli, un vispar PL komandas ir pfff.... kapec tad tavuprat skaisti spelejosas bundesligas un italijas komandas neko nejedz izdarit pret sim briesmigajam PL komandam?????????????????? kur paliek ta vinu profesionalitate.... vai tik nav ta ka vinas spele skaisti pret savas ligas komandam (kur ir vienads limenis) bet kad jauspele pret Mu vai chelsia tad sez tik pie saviem vartiem un megina nezaudet kartejo reizi

tavs koments ir riktigs pffffffffffff

     [+] [-]

, 2009-06-06 15:00, pirms 15 gadiem
Maredo rakstīja: nu tu laid ari, ja tev liekas ka ligas specigumu nosaka cik vienadi spelejosas komandas ir vai tapec ka skatamakas speles ir bundesliga (tavuprat), tu rugti maldies. tu saki ka PL ir tikai 4 specigas komandas kuras vienmer sadala pirmas 4 vietas, bet parejas tik turas lidzi. bet tai pasa laika saki ka vacija, italijas un francijas komandas cinas visas loti lidzigi un tur neko nekad nevar zinat..

tas ir galigs debilis*ms tava izpausme. ta pati CL kura spele specigakie eiropas klubi, loti labi parada ligu specigumu. cik bundesligas un francijas komandas ir aizcinijusas lidz kautvai ceturdalfinalam - viena vacijas kura cetfinala pamatigi pakas barcelonai. francijas liga un bundesliga spele viduvejas komandas - tur visas tadas ir, tapec ari tabula punkti visam krajas vienadi. tapec nesaki ka komandu vienlidzigums parada ka liga ir loti speciga- ja tu ta uzskati tad esi pamatigs daun*

Premjerliga ir specigaka liga, sis 4 komandas ir loti specigas komandas kuras respekte visas eiropas un pasaules komandas. jo visi zin ka nebus nekada viegla spele pret MU, LIV arsenal vai ChE. parejas PL komandas ari ir specigas, vnk tas ka vinas spele viena liga ar siem cetriem grandiem leik vinam izskatities vajakam. bet ta ari nevar teikt, jo ja paskaties PL speles tad ne visas komandas tiek sagrautas ar 4:0.

un kura liga eiropa vel ir radijusi tik daudz futbola grandus - veselas 4

Vieniga liga kura konkure ar PL ir spanijas. kura ir specigas komandas - Barcelona un Mreal... parejas gan par loti specigam nenosaukt
1. Neviens neapstrīd, ka TOP4 no FPL (Foreign Premier League) ir Eiropas elitē. Bet ir baigi viegli pateikt, ka TOP4 ir spēks Čempionu līgā, tātad EPL ir baigi stiprā, nenovērtējot pārējās komandas kopumā.

Tas, ka līgā ir 4 par visām pārējām galvas tiesu pārākas komandas, kuras savā starpā konkurē par pirmajām vietām, un pārējiem uz iekļūšanu Čempionu līgā nav izredžu (Aston Villa šosezon pacīnījās, bet, lai arī patiktos, ja viņi tur tiktu, sastāvs bija par īsu un komanda nolūza, ko jau varēja sagaidīt), neliecina par visas līgas spēku. Kā tādu līgas spēku vispār var izmērīt? Panākumi ČL liecina tikai par to, ka PL 4 spēcīgākās komandas ir spēks Eiropā, nevis par visas līgas kvalitāti kopumā. Piemēram, ko par pretinieku spēku liecina tas, ka tādi Sunderland, Bolton vai Stoke izbraukumā pret TOP4 nolien aizsardzībā, jo negaida cerības uz panākumu. Tāpēc jau arī netiek sarautas ar 4:0.

2. Un rezultāti ČL arī nav tik viennozīmīgi. Tie paši MU tā arī 2 spēlēs nespēja pieveikt Villarreal, un Liverpūlei bija problēmas Eiropā ar Beļģijas čempioniem, bet pret Madrides Atletico viņi neizšķirtu savā laukumā izvilka tikai pēc tiesneša pendeles, kas bija pilnībā izzīsta no pirksta.

PL pārstāvji Čempionu līgā jau ir zināmi gandrīz pirms sezonas. Vienīgie, kas neskaitot TOP4 ir spēlējuši ČL, ir Līdsa. Tajā pašā laikā no Spānijas šajā desmitgadē bez Real Madrid un Barcelona ir spēlējuši Bilbao, Valencia (2x finālā), Deportivo (2x 1/4 finālā, 1x pusfinālā), Mallorca, Real Sociedad, Celta, Villarreal (1 pusfināls), Sevilla. Tas ir 10 komandas, ja ieskaita Real un Barca..

Domāju, ka līgā, no kuras nāk vairāk ČL komandu, ir vairāk kvalitātes. Pierādi pretējo

Un ČL panākumi ir cikliski. 90-o gadu sākumā un vidū rullēja itāļi, 90-o beigās - spāņi. Tagad ir angļi. Tas nebūs mūžīgi, jautājums vienīgi, kas nāks viņu vietā.

3. UEFA kauss, kur spēlē komandas, kas ir nākamās aiz top komandām. Kur te ir angļu klubi un viņu panākumi?

     [+] [-]

, 2009-06-06 15:06, pirms 15 gadiem
sermulis rakstīja: vēl tagad nesaprotu, kā newcastla izkrita no EPL.
Lielākoties pateicoties Kevina Kigana atkāpšanās no amata laikā kad transfēru laiks tieši beidzās.

     [+] [-]

, 2009-06-06 15:39, pirms 15 gadiem
Maredo rakstīja: nu tu laid ari, ja tev liekas ka ligas specigumu nosaka cik vienadi spelejosas komandas ir vai tapec ka skatamakas speles ir bundesliga (tavuprat), tu rugti maldies. tu saki ka PL ir tikai 4 specigas komandas kuras vienmer sadala pirmas 4 vietas, bet parejas tik turas lidzi. bet tai pasa laika saki ka vacija, italijas un francijas komandas cinas visas loti lidzigi un tur neko nekad nevar zinat..

tas ir galigs debilis*ms tava izpausme. ta pati CL kura spele specigakie eiropas klubi, loti labi parada ligu specigumu. cik bundesligas un francijas komandas ir aizcinijusas lidz kautvai ceturdalfinalam - viena vacijas kura cetfinala pamatigi pakas barcelonai. francijas liga un bundesliga spele viduvejas komandas - tur visas tadas ir, tapec ari tabula punkti visam krajas vienadi. tapec nesaki ka komandu vienlidzigums parada ka liga ir loti speciga- ja tu ta uzskati tad esi pamatigs daun*

Premjerliga ir specigaka liga, sis 4 komandas ir loti specigas komandas kuras respekte visas eiropas un pasaules komandas. jo visi zin ka nebus nekada viegla spele pret MU, LIV arsenal vai ChE. parejas PL komandas ari ir specigas, vnk tas ka vinas spele viena liga ar siem cetriem grandiem leik vinam izskatities vajakam. bet ta ari nevar teikt, jo ja paskaties PL speles tad ne visas komandas tiek sagrautas ar 4:0.

un kura liga eiropa vel ir radijusi tik daudz futbola grandus - veselas 4

Vieniga liga kura konkure ar PL ir spanijas. kura ir specigas komandas - Barcelona un Mreal... parejas gan par loti specigam nenosaukt
pirmkārt jau es nesaucu nevienu līgu par labāko. otrkārt, tieši to jau es rakstīju savā komentārā - ka spēcīgāko līgu nevar noteikt, un devu tikai piemērus. lasīt jāmāk, un tad nevajadzēs saukt citu komentārus par pfff. tie kuri gribēja saprata.

un izcils piemērs ar UEFA Kausu.