Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Konflikts ''Chelsea'' treniņā, Tuhels sūta Rīdigeru uz ģērbtuvēm

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Konflikts ''Chelsea'' treniņā, Tuhels sūta Rīdigeru uz ģērbtuvēm
Antonio Rīdigers. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandā Londonas ''Chelsea'' svētdien notikušajā treniņā izvērties konflikts starp vācu aizsargu Antonio Rīdigeru un spāņu vārtsargu Kepu Arizabalagu, kā rezultātā galvenais treneris Tomass Tuhels uz ģērbtuvēm sūtījis Rīdigeru.

Londonas ''Chelsea'' sestdien Anglijas Premjerlīgā piedzīvoja pirmo zaudējumu Tomasa Tuhela vadībā, kad ar 2:5 piekāpās vienai no pastarītēm ''West Bromwich''. Ar 51 punktu 30 spēlēs ''Chelsea'' ir ceturtie, par deviņiem punktiem atpaliekot no otrajā vietā esošās ''Manchester United'', bet par 23 no līderes ''Manchester City''.

Jau šonedēļ komandu sagaida pirmās spēles UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā pret ''Porto''. 7. aprīlī paredzēta spēle Portugālē, bet 13. aprīlī Londonā. Svētdien komandas treniņš ticis aizvadīts augstos toņos, jo savstarpējā konfliktā iesaistījās aizsargs Antonio Rīdigers un vārtsargs Kepa Arizabalaga.

Kādā no situācijām Rīdigers veica izklupienu pret vārtsargu. To emocionāli uzņēma spāņu vārtsargs, un abi futbolisti iesaistījās konfliktā. Galvenais treneris Tuhels Rīdigeru nosūtīja uz ģērbtuvēm, bet vēlāk aizsargs atvainojās par savu rīcību Kepam. Abi zaudējumu pret ''West Bromwich'' noskatījās no rezervistu soliņa.

Rīdigers šosezon Premjerlīgā laukumā devies 13 spēlēs, kamēr Kepa pēc Eduāra Mendī iegādes kļuvis par komandas otro vārtsargu.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2021-04-05 12:43, pirms 3 gadiem
Tūlīt bļaus, ka rasisms.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-05 14:00, pirms 3 gadiem
janx13 rakstīja: Tūlīt bļaus, ka rasisms.
paldies dievam izskatās, ka nebļaus.. pasaulē vēl kaut kur ir atlicis veselais saprāts

     [+] [-]

, 2021-04-05 15:58, pirms 3 gadiem
Jāsaka, ka vārtusargi dažkārt mēdz būt baigie kr*tīni, bezjēgā bļaustās, pārmet, māca spēlēt... Arī es neesmu noturējies pāris reizes.