Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Everton" pagarina līgumus ar Jagelku, Jobo un Hovardu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Everton" pagarina līgumus ar Jagelku, Jobo un Hovardu
Fils Jagelka
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas klubs "Everton" pagarinājis līgumus ar uzreiz trīs komandas spēlētājiem - Filu Jagelku, Timu Hovardu, kā arī Džozefu Jobo. Līgumi ar visiem spēlētājiem noslēgti uz vairākām sezonām.

"Everton" šosezon kļuva par vienu no lielākajiem pārsteigumu autoriem. Anglijas Premjerlīgā, sīksti cīnoties ar "Aston Villa", komanda ieņēma piekto vietu, bet Anglijas futbola asociācijas (FA) kausa izcīņā komanda aizkļuva līdz pat finālam, kur piekāpās tikai Londonas "Chelsea".

Komandas galvenais treneris Deivids Moizs jau iepriekš paziņoja, ka komandā grib saglabāt visus tās līderus. Vēlmes ātri vien pārvērtās arī darbos, jo šodien līgumus ar klubu pagarināja uzreiz trīs spēlētāji - Fils Jagelka, Tims Hovards, kā arī Džozefs Jobo.

Jagelka šosezon tika atzīts par labāko sezonas spēlētāju, taču šobrīd futbolists ārstē savainojumu. Tims Hovards kļuvis par stabilu komandas pirmo vārtsargu, pie tam FA kausa izcīņas pusfinālā pret "Manchester United" viņš spēja atvairīt divus pretinieku 11 metru soda sitienus. Sezonas izskaņā arī Džozefs Jobo pierādīja savu noderību klubam.

Ar visiem spēlētājiem noslēgti ilgtermiņa līgumi. Komandas galvenais treneris Deivids Moizs bija ļoti priecīgs par padarīto: "Tas ir lieliski, ka trīs komandai ļoti svarīgi spēlētāji pagarinājuši līgumus uz vairākām sezonām. Tims, Fils un Džozefs pēdējos gados spēlējuši svarīgu lomu komandā, tādēļ tas ir lieliski, ka viņi arī turpmāk spēlēs šajā komandā."

Tāpat viņš pastāstīja, ka neviens no komandas spēlētājiem pārdots netiks, taču vēl vismaz vairāki spēlētāji pastiprinās komandu.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2009-06-04 12:21, pirms 15 gadiem
prieks, ka mēģina noturēt līderus. varbūt var vēl kādu piepirkt un nākamgad vēl lielāku pārsteigumu sagādāt...

  +1 [+] [-]

, 2009-06-04 12:50, pirms 15 gadiem
labs.....un veel tas mikrafons ari kapaas..viss ok.. tureet savu liimeni..

  +3 [+] [-]

, 2009-06-04 12:57, pirms 15 gadiem
Nezinu, kāpēc 08/09 sezona Everton uzskata par pārsteigumu- tas izskaidrojams tikai ar iekļušanu FA Cup finālā, jo 07/08 sezonā ar tika izcīnīta 5tā vietā, UEFA Cup tika līdz 1/4 finālam, kur tikai pendelēs zaudēja Fiorentinai, spēlēja Carling Cuo 1/2 kur zaudēja Chelse...
Man pat liekas, ka pagājušā sezona klubam bija labāka - spēles un rezultātu ziņā.. jo šosezon Everton dažbrīd pat atbaidoši spēlēja izbraukumā pret vidusmēra komandām..
Bet jā Jagielka un Hovards ir stabili 11 spēlētāji.. jobo ir labs rezerves aizsargs...

  -1 [+] [-]

, 2009-06-04 14:02, pirms 15 gadiem
Man liekas, ka Hovards pārāk bieži lažo, bet nu OK. Everton viena no komandām ar dvēseli uz saliedētu kolektīvu. Šo sezonu ļoti mocījās ar traumām. Nākamgad atpakaļ būs Arteta, progresēs Mikrafons, Rodvels, Goslings. Jānotur Cahill un jādabū kaut kas līdzvērtīgs Jo.

     [+] [-]

, 2009-06-04 17:20, pirms 15 gadiem
par Hovardu tieši gribēju ieminēties, ka ir dažas nestabilas spēles. bet nu jā, labuma viņš nes daudz vairāk nekā tās nestabiltās spēles sanāk.