Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" valdes sēdēs turpmāk varēs piedalīties trīs fani

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Chelsea" valdes sēdēs turpmāk varēs piedalīties trīs fani
Londonas "Chelsea" īpašnieks Romans Abramovičs. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas “Chelsea” paziņojis, ka turpmāk valdes sēdēs piedalīsies trīs fani, kuri tiks izvēlēti balsojumā. Kluba vadība sarunās ar atbalstītāju grupām runās par labāko veidu, ka izvēlēties fanus.

Londonas “Chelsea” bija viena no sešām Premjerlīgas komandām, kas piedalījās Superlīgas dibināšanā, saņemot plašu nosodījumu no saviem atbalstītājiem. Atbildot uz sašutumu, kluba īpašnieks Romāns Abramovičs un valde paziņojumā pauduši nožēlu par pieņemto lēmumu, un tagad sperts solis, lai atlīdzinātu faniem par negatīvajām emocijām.

Tiks izvēlēti trīs fani, kuri kā padomnieki varēs piedalīties valdes sēdēt. “Chelsea” jau tuvākajā laikā sāks konsultēties ar vienības atbalstītāju grupējumiem, lai noskaidrotu izvēles procesu. Trim faniem tiks ļauts gada laikā piedalīties četrās sēdēs. Viņiem balsstiesības nepienāksies, taču fani drīkstēs sniegt savas domas par tēmām. Tiesa, fani nevarēs piedalīties sēdēs, kas skars treneru, spēlētāju vai akadēmijas jautājumus.

Piedaloties visās četrās sēdēs, katram fanam tiks dotas tiesības izvēlēties labdarības akciju, kam “Chelsea” no saviem līdzekļiem ziedos 2,5 tūkstošus mārciņu.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2021-05-05 05:50, pirms 3 gadiem
Tik pat labi varēja izlasīt randomā 3 fanu vēstules. Tolka nekāda no šāda soļa.

     [+] [-]

, 2021-05-05 14:09, pirms 3 gadiem
Nabagu uzaicināšana pie bagāto galda, lai paskatītos kā bagātie ēd?

     [+] [-]

, 2021-05-05 14:14, pirms 3 gadiem
Katrā ziņā man šis ļoti atgādina franču filmu "Pusdienas ar muļķiem" (Le Dîner de Cons), 1998. gada. Esot laikam arī amerikāņu versija.

"Muļķi" tur turklāt bija attēloti arī kā futbola fani.