Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kerjū varētu pamest ''Aston Villa''

Kerjū varētu pamest ''Aston Villa''
Džons Kerjū
Foto: AFP

Norvēģijas futbola izlases uzbrucējs Džons Kerjū, kurš pārstāv Anglijas Premjerlīgas klubu ''Aston Villa'', sezonas beigās varētu pamest savu pašreizējo komandu, teikts angļu laikrakstā ''Daily Mirror'' un kluba oficiālajā mājaslapā.

''Aston Villa'' kluba pārstāvji bija ļoti izbrīnīti, kāpēc Kerjū netika iekļauts komandas sastāvā UEFA kausa izcīņas atbildes spēlē pret Maskavas ''CSKA''. Daudzi uzskata, ka spēlētājam ir konflikts ar komandas galveno treneri Martinu O'Nīlu un sezonas beigās klubs varētu labi nopelnīt, pārdodot norvēģi. Taču kā paziņoja O'Nīls, tad pirms spēles Kerjū esot viņam teicis, ka nejūtas labā sportiskā formā, lai spēlētu uz Lužņiku stadiona sasaldētā laukuma.

''Interesanti ir tas, ka visas runas par spēlētāju pārejām uz doto brīdi jau ir norimušas, bet mums tagad sākušās. Kerjū iesita lieliskus vārtus mačā pret ''Stoke City''. Ja viņš regulāri negūtu vārtus, tad viņš būtu slikts uzbrucējs, bet tas tā nav. Es negribu teikt, ka viņš aizies un komandā parādīsies jauns uzbrucējs, taču negarantēju, ka viņš būs mūsu komandas spēlētājs arī nākamajā sezonā,'' noslēpumains savos izteikumos bija O'Nīls.

Tiek lēsts, ka par 29 gadus veco uzbrucēju, kurš par spīti muguras savainojumam ir izlaidis divus mēnešus šajā sezonā, bet jau paspējis gūt 10 vārtus komandas labā, nopietnu interesi izrāda Vācijas Bundeslīgas klubs ''Werder Bremen'', kā arī Turcijas klubs ''Galatasaray''.

Jāpiemin, ka pērnā gada oktobrī, Kerjū jau radās konflikts ar O'Nīlu, kad klajā nāca fakts, ka pirms Anglijas Premjerlīgas spēles futbolists esot apmeklējis striptīza klubu. Toreiz ''Aston Villa'' kluba vadība sodīja Kerjū ar naudas sodu.

Izmantotie resursi:
mirror.co.uk
astonvilla.vitalfootball.co.uk

  +5 [+] [-]

, 2009-03-04 00:23, pirms 16 gadiem
Jāpiemin, ka pērnā gada oktobrī, Kerjū jau radās konflikts ar O'Nīlu, kad klajā nāca fakts, ka pirms Anglijas Premjerlīgas spēles futbolists esot apmeklējis striptīza klubu.

Katrs gatavojas spēlēi kā māk!

  +2 [+] [-]

, 2009-03-04 09:16, pirms 16 gadiem
refresh rakstīja: Jāpiemin, ka pērnā gada oktobrī, Kerjū jau radās konflikts ar O'Nīlu, kad klajā nāca fakts, ka pirms Anglijas Premjerlīgas spēles futbolists esot apmeklējis striptīza klubu.

Katrs gatavojas spēlēi kā māk!
Galvenais jau rezultāts spēlē..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-03-04 18:33, pirms 16 gadiem
Kerjū ir lielisks. domāju, ka viņam jāpaliek, kur viņs ir. sajā vecumā dievs zin vai sitīs vēl kur tik labi, kā paslaik. bet paslaik viņs ir viens no TOP10, ja pat ne TOP3 EPL uzbrucējiem.

     [+] [-]

, 2009-03-04 19:10, pirms 16 gadiem
termometrs rakstīja: Kerjū ir lielisks. domāju, ka viņam jāpaliek, kur viņs ir. sajā vecumā dievs zin vai sitīs vēl kur tik labi, kā paslaik. bet paslaik viņs ir viens no TOP10, ja pat ne TOP3 EPL uzbrucējiem.
Jā, bet ar spēku turēt spēlētāju komandā arī nav labi.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-05 00:04, pirms 16 gadiem
"Aston Villa'' kluba pārstāvji bija ļoti izbrīnīti, kāpēc Kerjū netika iekļauts komandas sastāvā UEFA kausa izcīņas atbildes spēlē pret Maskavas ''CSKA''.

Tādā gadījumā viņi brīnās paši par savas komandas trenera lēmumu. Vai tad viņi nezina, ko un kāpēc viņš dara?
Kerjū nebija sastāvā, jo O'Nīls uz Maskavu nosūtīja rezervistu komandu.