Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Premjerlīgas marta labākais spēlētājs Iheanačo pagarina līgumu ar Lesteru līdz 2024. gadam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Premjerlīgas marta labākais spēlētājs Iheanačo pagarina līgumu ar Lesteru līdz 2024. gadam
Keleči Iheanačo. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs “Leicester City” līdz 2024. gadam pagarinājis līgumu ar nigēriešu uzbrucēju Keleči Iheanačo, kurš nule tika atzīts par marta labāko spēlētāju Anglijas spēcīgākajā līgā.

“Vārdos nevaru aprakstīt to, kā pašlaik jūtos. Esmu saviļņots, esmu laimīgs. Tas ir lielisks mirklis, un priecājos, ka “Leicester City” man devusi jaunu līgumu. Laiks šeit nav bijis viegls, taču esmu līdzās labiem cilvēkiem, ar kuriem ir prieks sastrādāties. Viņi ir jauki cilvēki, kuri palīdz justies komfortabli un gaidītam. Tā ir kā ģimene. Esmu laimīgs, ka atrodos šeit, un cerams, ka palikšu vēl ilgus gadus,” teica 24 gadus vecais Keleči Iheanačo.

Viņš tika atzīts par Premjerlīgas marta labāko futbolistu. Viņš devās laukumā trīs mačos un izcēlās ar pieciem vārtiem, ieskaitot hat-trick duelī pret “Sheffield United”. Martā viņš paguva iesist vēl divus vārtus FA kausa spēlē pret “Manchester United”. Tādējādi Iheanačo pēdējos četros mačos izcēlies ar septiņiem vārtiem.

Uzbrucējs pievienojās “Leicester City” 2017. gadā, pārnākot no “Manchester City” un parakstot līgumu uz pieciem gadiem. Pašreizējās komandas rindās viņš 117 spēlēs guvis 32 vārtus. Lestera Premjerlīgas kopvērtējumā ieņem trešo vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...