Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Tuhels šodien tiksies ar Lukaku un pārrunās ažiotāžu guvušo interviju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Tuhels šodien tiksies ar Lukaku un pārrunās ažiotāžu guvušo interviju
Romelu Lukaku. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas Londonas ''Chelsea'' galvenais treneris Tomass Tuhels pēc neizšķirta pret ''Liverpool'' medijiem atklāja, ka šodien plāno aiz slēgtām durvīm tikties ar Romelu Lukaku, lai pārrunātu futbolista sniegto interviju ''Sky Italia'', kas guva lielu rezonansi.

Intervijā ''Sky Italy'' Londonas ''Chelsea'' viens no uzbrukuma līderiem Romelu Lukaku, kurš uz Angliju pārcēlās pirms 2021./2022. gada sezonas no Milānas ''Inter'', atzina, ka Londonā nejūtas laimīgs un labprāt atgrieztos bijušajā klubā ''Inter''. Lukaku intervija lika galvenajam trenerim Tomasam Tuhelam neiesaistīt futbolistu Premjerlīgas spēlē pret ''Liverpool'', kas noslēdzās ar kaujiniecisku neizšķirtu 2:2.

Tuhels atzina, ka par situāciju ar Lukaku komandas iekšienē tiks spriests pirmdien jeb šodien. ''Nevaru jums pateikt, ko vēlos no rītdienas tikšanās, kas notiks aiz slēgtām durvīm. Nevaru par šo tēmu runāt publiski un to nedarīšu. Intervija ieguva pārāk lielu rezonansi. Mēs pazaudējam koncentrāciju spēlei, un nolēmām, ka labāk lēmumu pieņemsim pēc tās,'' pēc spēles žurnālistiem klāstīja Tuhels.

Speciālists atzina, ka vēloties uzklausīt Lukaku, kā arī izlasīt visu interviju. ''Mums ar viņu jārunā, ir jāizlasa pilna intervija, jābūt mierīgiem un savaldīgiem. Viņš ir un paliks mūsu spēlētājs. Mēs vienmēr savus futbolistus pasargājam,'' turpināja treneris, turpinot, ka tikšanās laikā komanda vēlēsies saprast, kāpēc Lukaku publiski paudis šādus komentārus.

Šajā sezonā Lukaku Premjerlīgā izcēlies ar pieciem vārtiem, bet UEFA Čempionu līgā ar diviem. Karjeras laikā vienu reizi Lukaku jau Londonā spēlēja, 2013./2014. gada laikā pārceļoties uz Liverpūles ''Everton''. Karjeras laikā beļģis spēlējis arī tādās komandās kā ''West Bromwich'', ''Anderlecht'', ''Manchester United'' un Milānas ''Inter''.

Londonas ''Chelsea'' Premjerlīgā ar 43 punktiem 21 spēlē atrodas otrajā vietā, par desmit punktiem atpaliekot no līderes Mančestras ''City''. Tieši pret ''City'' Tomasa Tuhela vadītā komanda aizvadīs nākamo Premjerlīgas maču, komandām savstarpēji tiekoties 15. janvārī.

Izmantotie resursi :
https://www.espn.com/soccer/chelsea...

     [+] [-]

, 2022-01-03 11:01, pirms 3 gadiem
Ibram būs bijusi taisnība - labāk, lai nodarbojas ar savu "woo-doo shi..."...

     [+] [-]

, 2022-01-03 12:41, pirms 3 gadiem
Tad, kad Sulšērs pārdeva Lukaku biju izbrīnīts, bet izskatās, ka tomēr pareizi izdarīja.

     [+] [-]

, 2022-01-03 13:13, pirms 3 gadiem
Kam vajadzīga Lietainā Anglija ,ja var saulītē spelēt..