Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Svaress varētu pieprasīt transfēru

Andrejs Siliņš

Svaress varētu pieprasīt transfēru
Luiss Svaress
Foto: AFP/Scanpix

Urugvajiešu uzbrucējs Luiss Svaress beigu beigās tomēr varētu pieprasīt Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Liverpool" vadībai izskatīt transfēra piedāvājumus. Kā zināms, interesi par Svaresu izrādījuši vairāki Čempionu līgas grandi.

26 gadus vecais Svaress vēlas spēlēt UEFA Čempionu līgā, taču, paliekot Liverpūles komandā, viņām būs liegta iespēja spēlēt ne tikai Čempionu līgā, bet starptautiskajā arēnā vispār. "Liverpool" pagājušo sezonu noslēdza septītajā vietā Premjerlīgas tabulā, netiekot pie ceļazīmēm uz UEFA starptautiskajiem turnīriem.

Starpsezonā interesi par Svaresu izrādījuši vairāki klubi bet viens no tiem pat izteicis konkrētu piedāvājumu - Londonas "Arsenal" ir gatava šķirties no 40 miljoniem un vienas sterliņu mārciņas, lai iegūtu urugvajieti savā komandā. "Liverpool" atteicās no piedāvājuma un trpināja norādīt, ka Svaress netiek pārdots. Svaresa līgumā ar "Liverpool" gan ir punkts, ka kluba vadībai jāizskata visi piedāvājumi, kas pārsniedz 40 miljonus.

Svaress informējis kluba galveno treneri Brendanu Rodžersu par vēlmi doties uz klubu, kas spēlē Čempionu līgā. Šobrīd vairāki avoti ziņo, ka Svaress, kurš pagājušajā sezonā "Liverpool" labā guva 30 vārtus, apsver iespēju vērsties pat tiesā.

Pagājušajā nedēļā Svaress piedalījās "Liverpool" pārbaudes mačā pret Melburnas "Victory" (2:0), bet, ja spēlētājs paliks Premjerlīgā, viņam nāksies izlaist pirmās nākamās sezonas spēles diskvalifikācijas dēļ.

Izmantotie resursi:
BBC

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-08-02 23:13, pirms 11 gadiem
Slims esi tu, pie tam tava diagnose ir neārstējama.
RobisK rakstīja: varētu nikni iekosties kādam

p.s. Svaress tak ir slims
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-08-03 00:34, pirms 11 gadiem
Loģiski! Barca 8:0 Santos...skaista speele pret....

  +1 [+] [-]

, 2013-08-03 00:57, pirms 11 gadiem
tā ar neesmu sapratis ko nozīmē tas punkts,ka Liverpool jāizskata katrs piedāvājums pāri 40milj,kā tas jāsaprot,saņēmu faksu,apskatījos,izmetu,tā tak ar jebkuru piedāvājumu,vai 20 vai 40milj piedāvā,visus tak izskata?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-08-03 10:13, pirms 11 gadiem
lai beidz šito visu un iet uz Madridi .

     [+] [-]

, 2013-08-03 15:06, pirms 11 gadiem
rokasbumbas specialists

     [+] [-]

, 2013-08-03 15:18, pirms 11 gadiem
NilsK rakstīja: tā ar neesmu sapratis ko nozīmē tas punkts,ka Liverpool jāizskata katrs piedāvājums pāri 40milj,kā tas jāsaprot,saņēmu faksu,apskatījos,izmetu,tā tak ar jebkuru piedāvājumu,vai 20 vai 40milj piedāvā,visus tak izskata?
Ja būtu kārtīgi padomājis, tad saprastu. Ja kāds klubs piedāvā vairāk par 40m, tad Svaress drīkst oficiāli runāt ar to klubu par līgumu, bet Pool nedrīkst izvairīties no sarunām par spēlētāja pārdošanu. Vienīgi cenu jāsaskaņo, kurai nav jābūt obligāti 40m+1mārciņa.

  +1 [+] [-]

, 2013-08-04 00:32, pirms 11 gadiem
ABa rakstīja: Ja būtu kārtīgi padomājis, tad saprastu. Ja kāds klubs piedāvā vairāk par 40m, tad Svaress drīkst oficiāli runāt ar to klubu par līgumu, bet Pool nedrīkst izvairīties no sarunām par spēlētāja pārdošanu. Vienīgi cenu jāsaskaņo, kurai nav jābūt obligāti 40m+1mārciņa.
nu i kas no tā mainās,nekas,ja Pool negrib pārdot,tad,pat neskatoties uz šo punktu,var visus mierīgi sūtīt dillēs un,ja par to spēlētāja drīkstēšanu oficiāli runāšanāt ar klubu,tad to jau liekas ka vairs neviens neievēro,par katru otro spēlētāju jau dzirdams,ka viņš ar potenciālo pircēju saskaņojis līgumu,pirms vēl vispār klubs devis piekrišanu pārdot

     [+] [-]

, 2013-08-04 15:37, pirms 11 gadiem
NilsK rakstīja: nu i kas no tā mainās,nekas,ja Pool negrib pārdot,tad,pat neskatoties uz šo punktu,var visus mierīgi sūtīt dillēs un,ja par to spēlētāja drīkstēšanu oficiāli runāšanāt ar klubu,tad to jau liekas ka vairs neviens neievēro,par katru otro spēlētāju jau dzirdams,ka viņš ar potenciālo pircēju saskaņojis līgumu,pirms vēl vispār klubs devis piekrišanu pārdot
1) Ko nozīmē - dzirdams?!? Nevajag ticēt visam ko raksta avīzes. Kaut kā neatceros ka kāds oficiāli būtu paziņojis pirms darījuma, ka ir saskaņojis līgumu ar citu klubu kamēr vēl nav noticis darījums. Normālos līgumos par to draud bargas sankcijas. Cita lieta, ka to sarunā ar aģentu, bet neviena spēlētāja paraksts uz tādas sarunāšanas nebūs.
2) Ne Tu, ne es neesam redzējuši Svaresa līgumu ar Pool. Ja tajā līgumā tāds punkts ir ielikts, tātad jēgai no tā ir jābūt, jo tika ielikts pēc Svaresa puses interesēm. Acīmredzot tur ir atrunātas detaļas kā un kas notiek ja ienāk piedāvājums 40m+1mārciņa, un klubs vairs nevar tā vienkārši tādu piedāvājumu izmest miskastē. Tas gan nenozīmē, ka klubs joprojām neatrodas spēcīgākā pozīcijā par spēlētāju.