Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Keins komentē vasarā notikušo: "Man ir tīra sirdsapziņa"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Keins komentē vasarā notikušo: "Man ir tīra sirdsapziņa"
Harijs Keins. Foto: AP/Scanpix

Teju visu aizvadīto mēnesi tika runāts par Harija Keina pievienošanos Anglijas Premjerlīgas čempionei "Manchester City". Pāreja netika nokārtota – Keins šosezon spēlēs "Tottenham" vienības rindās. Anglijas izlases kapteinis atzina, ka viņa sirdsapziņa ir tīra, un, ka faniem ir tiesības uz savu viedokli.

"Jau iepriekš esmu teicis, ka jebkuram atbalstītājam ir tiesības izteikt viedokli," Keins komentēja. "Acīmredzami ir tas, ka ne vienmēr atbalstītājiem tiek stāstīts viss. Man ir tīra sirdsapziņa. Man ir jāturpina darīt tas, ko darīju līdz šim. Visiem interesē tas, kas notiek vasarā [futbola pāreju laikā], bet es vēlos koncentrēties uz to, kas notiks nākotnē."

Tika mēļots, ka Keins atteicies pievienoties komandas treniņprocesam, bet uzbrucējs to noliedza. Viņš atgriezās komandā un guva divus vārtus UEFA Konferences "play-off" kārtas spēlē pret "Pacos de Fereira", palīdzot komandai iekļūt grupu turnīrā. "Zinu, ka visapkārt ir dažādas sarunas par to, kas notiek, tāpat tiek uzdoti daudz jautājumi, bet es fokusējos uz to, kas man ir jādara. Viss, kas notika, paliek starp mani un klubu – tā tas būs arī turpmāk."

Keinam ar "Tottenham" līgums ir līdz 2024. gadam. Keins ir "Tottenham" kluba leģenda. Viņš ir aizvadījis 339 spēles kluba rindās, kuru laikā guvis 223 vārtus un atdevis 47 piespēles. Lieliska viņam izvērtās aizvadītā Premjerlīgas sezona, kurā viņš guva 23 vārtus un atdeva 14 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...