Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gudjonsens pievienojas "Stoke", van der Vārta liktenis vēl nav zināms

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Gudjonsens pievienojas "Stoke", van der Vārta liktenis vēl nav zināms
Eidurs Gudjonsens
Foto: AFP/Scanpix

Vakar noslēdzās futbola vasaras transfēru periods. Eidurs Gudjonsens no franču kluba "Monaco" pārcēlies uz Anglijas Premjerlīgas vienību "Stoke City", baltkrievu pussargs Aļaksandrs Gļebs - no "Barcelona" uz "Birmingham", bet vēl joprojām nav zināms, vai "Tottenham Hotspur" paspējuši laikā izdarīt piedāvājumu par Madrides ''Real'' pussargu Rafaelu van der Vārtu.

Anglijas Premjerlīgas klubs "Stoke City" vakar papildinājās visai nopietni – kopumā komandu papildināja pieci futbolisti, no kuriem pazīstamākie ir Islandes izlases uzbrucējs Eidurs Gudjonsens (31), kurš pārcēlies no "Monaco", parakstot viena gada līgumu, angļu pussargs Džermeins Penants (27, tiek īrēts no "Real Zaragoza") un īru aizsargs/pussargs Marks Vilsons (23), par kuru samaksāta nauda, kā arī atdoti divi citi spēlētāji.

Uz citu klubu izīrēts arī cits pazīstams futbolists – baltkrievu pussargu Aļaksandru Hļebu (29) pēc viena pavadīta gada Štutgartē viņa saimnieki "Barcelona" šoreiz aizdod "Birmingham City" klubam. Tāpat šis klubs ieguvis Čīles izlases pussargu Žanu Bosežūru (26, no "Club America").

Toties "Liverpool" no "Fulham" iegādājusies aizsargu Polu Končeski, savukārt komandu pametis argentīniešu aizsargs Emanuels Insua (21), kurš līdz sezonas beigām tiks izīrēts turku klubam ''Galatasaray''. Uz šo klubu arī pārcēlies un Bundeslīgā vairs nespēlēs bosnietis Zvjezdans Misimovičs (28), kurš iepriekš pārstāvēja ''Wolfsburg''. Jāatzīmē, ka cits turku klubs ''Fenerbahce'' papildinājies ar Nigērijas izlases aizsargu Jozefu Jobo (29), kurš līdz sezonas beigām tiks īrēts no ''Everton''.

Divi jaunieguvumi arī Kaspara Gorkša "Queens Park Rangers" rindās. Klubs no "Derby" ieguvis uzbrucēju Bobu Halsu (30), bet no "Portsmouth" – vēl vienu uzbrūkošā stila spēlētāju Tomiju Smitu (30).

Vakar jau ziņojām par to, ka itāļu pussargs Mauro Kamoranezi ir tuvu līgumam "Stuttgart" klubu. Tā arī notika, un 33 gadus vecais Kamoranezi pēc daudzu gadu spēlēšanas Turīnas "Juventus", klubu ir pametis. Toties joprojām nav skaidrs Nīderlandes izlases pussarga Rafaela van der Vārta (27) liktenis – pašā pēdējā brīdī "Tottenham Hotspur" izdarījusi 8 miljonu mārciņu vērtu piedāvājumu holandieša saimniekiem Madrides "Real", tomēr joprojām nav skaidrs, vai tas tiešām izdarīts laikā. Ja tā būs, tad paredzams, ka Van der Vārts tiešām pārcelsies uz Premjerlīgu, jo viņa nākotne Žozē Mourinju vadītajā "Real" ir diezgan neskaidra.

Izmantotie resursi:
Yahoo! Eurosport - Sport News | Sports Scores |...

     [+] [-]

, 2010-09-01 11:58, pirms 14 gadiem
visi uz premjerligu. :O
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +22 [+] [-]

, 2010-09-01 12:12, pirms 14 gadiem
Pēc uzvārdiem Stoke iespaidīgs sastāvs,jācer,ka pabojās nervus varenajam 4niekam

     [+] [-]

, 2010-09-01 13:13, pirms 14 gadiem
ei nost vander vārtam tikai 27 es domāju kādi 34-35 gadi

  +1 [+] [-]

, 2010-09-01 17:31, pirms 14 gadiem
amsis98 rakstīja: ei nost vander vārtam tikai 27 es domāju kādi 34-35 gadi
vairāk izbrīna tikai 8 miljoni, lai gan pagājuša sezona nebija īpasi veiksmīga!

     [+] [-]

, 2010-09-01 20:46, pirms 14 gadiem
Nu, ja godīgi, no šiem visiem spēlētājiem labākie papildinājumi noteikti ir abiem turku klubiem, kā arī Birmingham komandai. Gļebs EPL varētu iejusties labi. Prieks, ka Bosežūrs pārcēlies uz EPL - ļoti patika viņa PK spēles laikā. Nesaprotu tik, kāpēc vilki palaida Misimoviču uz Turciju... Galatasaray, protams, ideāls papildinājums. Viens no labākajiem bosniešu spēlētājiem, par Jobo un Fenerbahci nemaz nerunājot. Tik liela EPL pieredze čalim. Un Insua arī nevar saukt par sliktu papildinājumu. Un man jau likās, ka Hodžsons gribēs kādu no savas Fulham komandas. Šoreiz tas ir Končeskis. Labs lēciens viņa vecumā karjerā. Cerams, ka veiksies, un tad varbūt arī Kapello painteresēsies. Bet nu Stoke komandai jau arī labi papildinājumi. Spēle pret Chelsea parādīja, ka komandai ir potenciāls. Gudjonsens, Penants un Vilsons to tikai palielinās. Cerams, ka QPR papildinājumi palīdzēs klubam tikt EPL, kur gribas redzēt Gorkšu un Putniņu.

Van der Vārtam gan Spurs, manuprāt, nebūtu īstā vieta. Vācijas Bundeslīga - tā ir viņa vieta.