Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Portsmouth'' pametuši pieci spēlētāji

''Portsmouth'' pametuši pieci spēlētāji
Lorēns nākošajā sezonā ''Porstmouth'' nepārstāvēs
Foto: Professional Sport

Anglijas Premjerlīgas klubu ''Porstmouth'' pametuši pieci futbolisti. Viņu vidū ir Noē Pamaro, Lorēns, Džimijs Traore, Glens Litls un Džeroms Tomass, savukārt uzbrucējam Nvankvo Kanū un kapteinim Solam Kempbelam tiks piedāvāti jauni līgumi.

Visiem spēlētājiem līgums ar klubu bija spēkā līdz sezonas beigām un kluba vadība nolēma komandas nākotni ar šiem futbolistiem vairs nesaistīt. Komandu pametuši 30 gadus vecais franču aizsargs Pamaro, bijušais ''Arsenal'' kamerūniešu pussargs Lorēns (32), pussargs Litls (33, turpmāk spēlēs ''Reading''), Mali aizsargs Traore (29, turpmāk spēlēs ''AS Monaco'') un pussargs Tomass (26).

Lai nu kā, kluba vadība piedāvājusi pagarināt līgumu uz vienu gadu nigēriešu uzbrucējam Kanu (32), kurš kluba rindās spēlē kopš 2006. gada, bet komandas kapteinim Kempbelam (34) sarunas par jauno līgumu vēl ir priekšā. Abi savulaik spēlējuši Londonas ''Arsenal'' rindās.

''Portsmouth'' kluba prezidenta vieta izpildītājs Pīters Storijs kluba oficiālajā mājaslapā paziņoja: ''Mēs piedāvājam Kanu viena gada līgumu, kuru viņš pašreiz apdomā. Pagaidām nekas vēl nav izlemts sakarā ar Solu (Kempbelu – R.Z.), bet to mēs apspriedīsim nākošajā nedēļā.''

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +5 [+] [-]

, 2009-07-02 00:01, pirms 15 gadiem
man Portsnuth patiik ,kapajaas par katru metru uz laukuma+ veel komanda spelee ljoti tehniski.

  +2 [+] [-]

, 2009-07-02 00:34, pirms 15 gadiem
Lai viņi ņem no city tur 4 sūta prom ...

     [+] [-]

, 2009-07-02 01:35, pirms 15 gadiem
Viss loģiski galu galā nav nekādi jaunie spēlētāji. Noderēs citiem klubiem, bet ja Pompey nevar ar viņiem gūt lielus panākumus, tad lai labāk liek uz jaunajiem.