Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Emre pārcelsies uz Turciju

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Emre pārcelsies uz Turciju
Emre Belozoglu (pa kreisi)
Foto: Professional Sport

Turcijas futbola klubs Stambulas „Fenerbache” ir vienojies ar Ņūkāslas „United” par turku pussarga Emre Belozoglu pāreju uz Stambulas klubu.

Emre Belozoglu šobrīd ar Turcijas izlasi gatavojas Eiropas čempionāta finālturnīram, kurā Emre varētu kļūt par vienu no komandas līderiem. Turku futbolists uz Angliju pārcēlās 2005. gadā, kad viņu par 3,8 miljoniem mārciņu nopirka no Milānas „Inter”.

Par to, ka Belozoglu varētu pārcelties atpakaļ uz Turciju, tiek ziņots „Fenerbache” kluba oficiālajā mājaslapā: „”Fenerbache” ir panākusi vienošanos ar Ņūkāslas „United” par turku superzvaigznes Emre Belozoglu iegādi.”

Šobrīd nav zināmi pārejas nosacījumi, bet paredzams, ka pats Emre līgumu varētu parakstīt nākamās nedēļas sākumā. Visticamāk, ka līgums tiks parakstīts uz trīs sezonām.

Emre „United” pamatsastāvā triju sezonu laikā aizvadīja 46 spēles, bet viņš nespēja demonstrēt to, ko no viņa vēlējās sagaidīt, tādēļ laukumā tika neregulāri. Savas karjeras laikā Emre ir ieguvis gan UEFA, gan Intertoto kausu, kā arī palīdzēja Turcijas izlasei 2002. gadā iegūt trešo vietu Pasaules kausa izcīņā.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +3 [+] [-]

, 2008-05-31 16:04, pirms 16 gadiem
Pēdējā sezonā nebija pamatsastāva spēlējs ne pie Alardaisa, ne pie Kīgana, tāpēc viņa pāreja nepārsteidz.

  +3 [+] [-]

, 2008-05-31 16:05, pirms 16 gadiem
Labs... Bahcei tikai par labu!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja