Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Sibir" iesniedz protestu par tiesneša darbību spēlē ar "Anzhi"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Sibir" iesniedz protestu par tiesneša darbību spēlē ar "Anzhi"
Aleksandrs Kolobajevs
Foto: ITAR-TASS

Krievijas Premjerlīgas kluba Novosibirskas "Sibir" vadība pēc zaudētā izbraukuma mača pret "Anzhi" (0:1) iesniegusi oficiālu prostestu par spēles galvenā arbitra Aleksandra Kolobajeva darbību. "Anzhi" komandas rindās spēlēja arī Latvijas aizsargs Oskars Kļava.

Mahačkalas "Anzhi" šodien ne bez pūlēm savu skatītāju priekšā ar 1:0 pieveica Novosibirskas "Sibir", vēl vairāk attālinoties no izkrišanas zonas (15. vietā esošais "Krylya Sovetov" tiek apsteigts jau par desmit punktiem). Vienīgos vārtus mājinieki guva pēc apšaubāmi piešķirtā 11 metru soda sitiena realizācijas otrā puslaika sākumā.

Pēcspēles intervijā "Sibir" galvenais treneris Igors Kriušenko bija skarbs, sakot, ka galvenais arbitrs Aleksandrs Kolobajevs otrajā puslaikā esot bijis savā repertuārā, atsakoties komentēt tiesneša darbību sīkāk, toties visas "Sibir" pretenzijas skaidri un gaiši tika izklāstītas spēles protokolā, kurā "Sibir" sūdzās par divām spēles epizodēm:

1) 11 metru soda sitiena piešķiršanu uz viņu vārtiem spēles 49. minūtē, kā arī 2) 11 metru soda sitiena nepiešķiršanu uz mājinieku vārtiem spēles 80. minūtē.

Jāsaka, ka Kolobajevam jau arī līdz šim nebija nebūt ne tā labākā slava "Sibir" līdzjutēju aprindās, taču tagad tie ir gatavi viņu noēst. Vērts pieminēt, ka Kolobajevs tiek uzskatīts par vienu no labākajiem Krievijas tiesnešiem. Jebkurā gadījumā, skaidrs, ka spēles rezultāts nemainīsies, un sodu varētu saņemt vienīgi soģis, tādējādi Oskara Kļavas "Anzhi" var atzīmēt sesto panākumu šosezon.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт футбольного клуба «Сибирь»

  +3 [+] [-]

, 2010-08-30 20:27, pirms 14 gadiem
Vot,Andrim5 darbs.....

 +26 [+] [-]

, 2010-08-30 20:49, pirms 14 gadiem
Jā, un Dinamo jāiesniedz tiesā sūdzība par to, ka zaudēja LDZ kausa finālā.. Tas ir futbols, dzive nav godīga, mēdz būt pārsteigumi, kā dzīvē, tā futbolā

 +12 [+] [-]

, 2010-08-31 07:29, pirms 14 gadiem
Principā par 11 metru piešķiršanu un nepiešķiršanu protestus nepieņem.Nezinu kā Krievijas premjerlīgā.Toties tur lielu rezonansi sacēlusi spēle Amkar-Rostov,par kuras iznākumu diskusijas notika jau nedēļu pirms šīs spēles! Un bukmeikeru pareģojums izrādījās precīzs,lai kā pēc tam Krievijas futbola federācijas pārstāvis(Larins) necentās nogludināt situāciju.Vakardienas NTV Naš futbol kanālā, raidījumā 90 minūtes, žurnālisti nepajokam cilāja šo kutelīgo tēmu.
Principā vienu jaunumu uzzināju noteikti,jo ja izrādās ir Uefa pārstāvis vai komisija uz šādu spēli un novērtējusi to par nesportisku(tautas valodā runājot-pārdotu),pret klubu var pieņemt sankcijas.Un nav vajadzīgi NEKĀDI pierādījumi.Ar to protams var nodarboties likumu pārstāvošās instances,bet tā jau ir cita opera.
Varbūt tieši tāpēc arī Dinaburgas lietā klusums?Līdzjutējiem jau informācijas ir vismazāk un pārsvarā baumu līmenī.

  +9 [+] [-]

, 2010-08-31 10:45, pirms 14 gadiem
alguns rakstīja: Principā vienu jaunumu uzzināju noteikti,jo ja izrādās ir Uefa pārstāvis vai komisija uz šādu spēli un novērtējusi to par nesportisku(tautas valodā runājot-pārdotu),pret klubu var pieņemt sankcijas.Un nav vajadzīgi NEKĀDI pierādījumi.Ar to protams var nodarboties likumu pārstāvošās instances,bet tā jau ir cita opera.
Varbūt tieši tāpēc arī Dinaburgas lietā klusums?Līdzjutējiem jau informācijas ir vismazāk un pārsvarā baumu līmenī.
Pret klubu var pieņemt sankcijas ja ,,pardod,, maču,mums Guņas līgā jau pēc būtības nedrīkst neviens neko pārdot.
Bet mači tiek taisīti,norīkoti tiesneši kuriem tiek doti uzdevumi ,.....interesanti vai ,tādi jautājumi arī ir aktuāli?
Protams tas arī ir sodāms,bet kāpēc UEFA neko neredz,vai arī negrib redzēt?(kaut iepriekš bija ,,satraukušies,, ,par Dinaburgu, ..par trim aizdomīgām komandas uzvarām ar 1-0,)
Un vispār,kapēc Platinī ierodas Rīgā?Kadas intereses vadīts, viņš to dara?
Par Dinaburgu ,viss ir skaidrs.Tika diskvalificēta bez neviena parkāpuma!To G.I. apstiprināja!Tātad kāpēc vainīgie nav sodīti,kapēc Dinaburga nespēlē Guņas līgā?
Līdzjutējiem informācija tiek pasniegta nevis baumu līmenī, bet tiek melots!(gan no LFF, gan žurnālistu puses)