Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Ben-Haims oficiāli pievienojas "Manchester City"

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Ben-Haims oficiāli pievienojas "Manchester City"
Tals Ben-Haims
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas kluba "Chelsea" aizsargs Tals Ben-Haims oficiāli pievienojies "Manchester City". Darījuma summa netiek izpausta.

Izraēlas izlases aizsargs piekritis "Manchester City" piedāvātajam četru gadu līgumam pēc produktīvām sarunām ar Mančestras kluba galveno treneri Marku Hjūzu.

Ben-Haims pagājušā gada vasarā pievienojās Londonas "Chelsea", pārejot no Boltonas "Wanderers". Taču 26 gadus vecais Ben-Haims tā arī nespēja nostiprināties Londonas kluba pamatsastāvā nedz pie Žozē Mourinju, nedz Avrama Granta. Turklāt Ben-Haims neatrada vietu arī "Chelsea" kluba jaunā galvenā trenera Felipes Skolari plānos. Ben-Haims kļuvis par otro Izraēlas pilsoni pēc Ejala Berkovica, kas spēlēs "Manchester City".

Pagājušajā sezonā "Manchester City" kluba centra aizsardzībā atzīstami darbojās Mika Ričards un komandas kapteinis Ričards Dans. Tāpēc izskatās, ka Ričardsam nāksies spēlēt labās malas aizsarga pozīcijā, atbrīvojot vietu Ben-Haimam.

Pagājušajā sezonā "Chelsea" kluba sastāvā Ben-Haims aizvadīja 13 spēles. Ben-Haims aizvadījis arī 39 oficiālās spēles Izraēlas futbola izlases sastāvā. Savas karjeras laikā Ben-Haims pārstāvējis arī "Maccabi Tel Aviv" un Boltonas "Wanderers" klubus.

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2008-07-30 20:58, pirms 16 gadiem
Chelsea - zvaigžņu komandā viņam nebija ko darīt, tāpēc Manchester City viņam būs īstais variants!

  -2 [+] [-]

, 2008-07-30 21:06, pirms 16 gadiem
Marks Hjūdžs. Aiz-iet!!! Vienmēr rēcu, kad Juris Valdovskis mēģina komentēt Olimpiādi LTV, un vienai Kanādas (vai USA) sportistei arī ir uzvārds Hughes. Un Valdovskis tik mauc: Sāra Hjūdža
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-07-30 21:33, pirms 16 gadiem
Pareizs lemums. Vinja spejam atbilstoss klubs.

     [+] [-]

, 2008-07-30 23:01, pirms 16 gadiem
Nepatīk šis spēlētājs tīri dēļ viņa rakstura pretīgā!

     [+] [-]

, 2008-07-31 10:28, pirms 16 gadiem
Doktor France rakstīja: Nepatīk šis spēlētājs tīri dēļ viņa rakstura pretīgā!

pagajusho sezon vinsh pat paspeja savam tautietim Grantam publiski "uzbraukt virsu" par to ka vinsh vinju nelaizhot pamatsastava!!!


Bet Man. City tagad nevis ar aizsardziibu ir problemas, bet gan ar uzbrukumu, jo Benjani traumets un Jo aizbraucis uz Olimpiadi!!!