Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Basongs pievienosies "Newcastle"

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Basongs pievienosies "Newcastle"
Sebastiens Basongs
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas klubam "Newcastle" tuvākajā laikā pievienosies Francijas futbola kluba "Metz" aizsargs Sebastiens Basongs. Darījuma summa netiek atklāta.

Kādreizējais Francijas U-21 futbola izlases spēlētājs nesen izgāja pārbaudes laiku "Newcastle" klubā, piedaloties pirmsezonas pārbaudes spēlē pret "Doncaster" klubu no Anglijas. Un izskatās, ka "Newcastle" kluba vadību francūža spēle ir ieinteresējusi, jo Basongs ir devies uz Ņūkāslas pilsētu, lai noslēgtu līgumu ar klubu.

22 gadus vecais aizsargs šovasar atradās Anglijas Premjerlīgas kluba "Everton" interešu lokā, taču "Newcastle" uzvarēja cīņā ar saviem līgas konkurentiem par talantīgā francūža iegādi. Basongs varētu oficiāli pievienoties "Newcastle" klubam jau tuvāko dienu laikā.

Trīs gadu laikā Basongs aizvadīja 87 oficiālās spēles "Metz" kluba sastāvā.

Basongs ir izgājis prestižo Klērfontēnas jauniešu akadēmiju, kura savulaik saražojusi tādus slavenus spēlētājus kā Nikolā Aneļku, Luisu Sā, Viliamu Gallasu un Tjerī Anrī.

Izmantotie resursi:
skysports.com

     [+] [-]

, 2008-07-30 13:05, pirms 16 gadiem
Veiksmi šim spēlētājam Newcastle klubā. Tas ir gan ieguvums Newcastle, gan arī pašam spēlētajam. Tas ir krietns solis uz augšu viņa karjerā... Veiksmi!