Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Izmailovs paraksta līgumu ar ''Sporting''

Izmailovs paraksta līgumu ar ''Sporting''
Marats Izmailovs
Foto: AFP

Krievu futbolists Marats Izmailovs, kurš pērnajā sezonā no Krievijas kluba ''Lokomotiv Moscow'' tika izīrēts Portugāles klubam ''Sporting'', parakstījis līgumu ar Lisabonas komandu uz pieciem gadiem.

Pagājušajā gadā Izmailovs ieradās Lisabonā uz īres tiesībām un, pavadot komandā tikai vienu sezonu, atstājis ļoti labu iespaidu ''Sporting'' kluba vadībai. Portugāļi izpirka Izmailova līgumu un samaksāja maskaviešiem 4,5 miljonus eiro, parakstot līgumu uz pieciem gadiem.

Pērnajā sezonā Izmailovs ''Sporting'' komandas rindās aizvadīja 45 spēles visu sacensību ietvaros, kuru laikā atzīmējās ar septiņiem gūtajiem vārtiem.

Jāpiemin, ka Gūss Hidinks neiekļāva 25 gadus veco spēlētāju Krievijas izlases sastāvā dalībai ''Euro 2008'', taču valstsvienības rindās viņš iepriekš ir aizvadījis 31 spēli un guvis divus vārtus.

''Sporting'' turpina pastiprināt komandas sastāvu nākošajai sezonai. Nesen tika parakstīti līgumi ar Fabio Rošembaku, Helderu Poštigu un Leandro Grimi. Tiek lēsts, ka tuvāko dienu laikā līgums tiks parakstīts arī ar Marko Kaneiru.

Izmantotie resursi:
portugoal.net

  -1 [+] [-]

, 2008-06-30 23:54, pirms 16 gadiem
labi pastiprinājās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-07-01 08:29, pirms 16 gadiem
Zidane The Best rakstīja: nu jā..
šovasar sāksies krievu izpārdošana...
Redzēsim , kur nokļūs arshavins... ,zhirkovam arī derētu tikt kādā labākā klubā...


Un Pavljuchenko arii!

  -1 [+] [-]

, 2008-07-01 14:37, pirms 16 gadiem
oho...tocna...krievu izpardosana
lai jau veivas sportingaa