Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Horvātijas izlases spēlētājs pievienojies ''Juventus''

Horvātijas izlases spēlētājs pievienojies ''Juventus''
Dario Knezevičs ''Juventus''
preses konferencas laikā
Foto: Digitale

Itālijas futbola klubs ''Juventus'' panākuši vienošanos ar citu itāļu klubu ''Livorno'' par Horvātijas izlases aizsarga Dario Knezeviča pievienošanos Turīnas komandai.

Knezevičs spēlēja Horvātijas izlases rindās arī ''Euro 2008'', taču, aizvadot tikai trīs spēles, ceļgala savainojuma dēļ čempionāts viņam beidzās.
Jau labu laiku interesi par 26 gadus veco aizsargu izrāda abi Turīnas klubi – ''Juventus'' un ''Torino'', taču šodien ir zināms, ka uz vienu gadu horvāts tiks izīrēts tieši ''Juventus''.

Jau tika gaidīts, ka Knezevičs pametīs ''Livorno'', jo pērnajā sezonā komanda ieņēma pēdējo vietu ''Serie A'' un izkrita uz zemāku līgu – ''Serie B''.
Nākamo sezonu Knezevičs mēģinās pierādīt sevi, spēlējot augstākā līmenī un kluba vadība jau paziņojusi, ka, ja tas viņam veiksmīgi izdosies, tad pēc nākamās sezonas beigām viņš tiks pārpirkts no ''Livorno'' un tiks noslēgts ilgtermiņa līgums.

''Esmu pievienojies lieliskam klubam. Man jāspēlē kopā ar tādiem spēlētājiem kā Del Pjēro un Trezegē. Esmu pārliecināts, ka katra diena man nesīs kaut ko jaunu un katrā treniņā es iemācīšos arvien vairāk'', Knezevičs nespēja slēpt savu prieku.

Jāpiemin, ka Knezevičs jau ir otrais aizsargs, kurš šovasar pievienojies ''Juventus''. Nesen līgums tika noslēgts arī ar zviedru aizsargu Olofu Melbergu, kurš pārnāca no Anglijas Premjerlīgas kluba ''Aston Villa''.

Izmantotie resursi:
juventus.com

  +2 [+] [-]

, 2008-06-30 21:45, pirms 16 gadiem
nu malacia!
no vidusmera kluba uz nu jau Juventusu
lai veicas