Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Amauri pārceļas uz "Juventus"

Amauri pārceļas uz "Juventus"
Uzbrucējs Amauri vēl "Palermo" sastāvā
Foto: AP

Itālijas futbola klubs Turīnas "Juventus" no citas šīs valsts komandas "Palermo" par 22.5 miljoniem eiro iegādājies 27 gadus veco brazīliešu izcelsmes uzbrucēju Amauri, kurš ar "Juventus" parakstījis četru gadu līgumu.

Uz "Palermo" klubu devās arī "Juventus" pussargs Antonio Nočerino.

Amauri, kurš dzimis Brazīlijā, taču kabatā nēsā Itālijas pasi, aizvadītajā Itālijas čempionātā "Palermo" sastāvā aizvadīja 34 spēles, gūstot 15 vārtus. Trīs sezonu laikā, ko Amauri pavadījis Itālijas augstākajā futbola līgā "Serie A", viņš kopumā guvis 34 vārtus.

Interesi par Amauri nopirkšanu izrādīja arī "AC Milan" un virkne Anglijas klubu.

Turīnas "Juventus" Itālijas čempionātā finišēja trešajā vietā un nākamajā sezonā spēlēs UEFA Čempionu līgā. Šo turnīru Turīnas klubs uzsāks no kvalifikācijas kārtas.

Izmantotie resursi:
reuters.com

     [+] [-]

, 2008-05-30 18:03, pirms 16 gadiem
Hmm, tieshaam tik labs? Kaads pastaastiis vinja + un pielietojumu Juvee, kur ir jau paaris neslikti skoreri?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-05-30 18:41, pirms 16 gadiem
vaimanvai rakstīja: Hmm, tieshaam tik labs? Kaads pastaastiis vinja + un pielietojumu Juvee, kur ir jau paaris neslikti skoreri?

ar paris uzbrucejiem visu sezonu nevar izvilkt. Amauri + taa gruti tev noraksturot, ja ar kadu jasalidzina, tad vienigais kursh nak prataa ir Zlatans Ibrahimovich, varetu but lidziga speles maniere. Amauri ir loti laba apveshanas tehnika un izcili labs sitiens + veel ir vina augums un maaka sist ar galvu un veel viens loti svariigs + ir tas, ka vinam ir Italju pase un nekad nav spelejis brazilijas izlasee, tas noziimee, ka pavisam driz redzesim vinju squadra azur sastaavaa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-05-30 18:52, pirms 16 gadiem
nu diezgan liels pikis... labaak Juve buutu pagaajuso gadu nopirkusi Toni-tas bija tikai 12.limoni... kgan ,protams, Toni ir jau pavecs nosaciiti!

nu Jakvintam izskataas,ka buus veel mazaak speeles laika..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-30 19:05, pirms 16 gadiem
EldensKembels rakstīja: kada starpiba cik gadu ir Toni!!!??!! Tu paskaties labāk kā viņš spēlē!!!

nu protams,ka speelee-taapeec jau skrobe,ka vinu nenopirka!!! Stulbs esi?? bet sitas vells veel jauns taaka vrb buus taads kaa Toni veelaak

     [+] [-]

, 2008-05-30 19:05, pirms 16 gadiem
22.5 mio! Nav drusku par traku?!?

     [+] [-]

, 2008-05-30 19:08, pirms 16 gadiem
Ta beidzot kāds augstas klases spēlētājs juves sastāvā parādās, Savādāk likās ka vadībai kaut kas nav ar galvu kārtībā respektīvi Seko, jo pirkt otrās klases spēlētājus, un piedevām pārdot jaunos spēlētājus, ar spožu nākotni, piemēram Nočerīno tika atdots Palermo par nieka 7 ļimoniem, čali kurš ir Itālijas olimpiskās izlases kapteinis un pagājušogad bieži spēlēja juves sastavā A sērijā, piedevām pustiesības uz Lanzafame Palermo ieguva, kas arī spēlē pieminētjā izlasē, Labi ka vēl Giovinco neatdeva jo tāda ideja pavīdēja, Nu uz šiem čaliem bija jabalstās vecajai lēdijai nakotnē, žēl ka tā notiek tas ir PILNĪGS ČAU
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-30 19:39, pirms 16 gadiem
Juventus rakstīja: ar paris uzbrucejiem visu sezonu nevar izvilkt. Amauri + taa gruti tev noraksturot, ja ar kadu jasalidzina, tad vienigais kursh nak prataa ir Zlatans Ibrahimovich, varetu but lidziga speles maniere. Amauri ir loti laba apveshanas tehnika un izcili labs sitiens + veel ir vina augums un maaka sist ar galvu un veel viens loti svariigs + ir tas, ka vinam ir Italju pase un nekad nav spelejis brazilijas izlasee, tas noziimee, ka pavisam driz redzesim vinju squadra azur sastaavaa!

kas tad vispār viņam nav izcils ja spriež pēc tava apraksta?

     [+] [-]

, 2008-05-30 20:44, pirms 16 gadiem
sermulis varbut parlasi velreiz, ko es uzrakstiju un padomaa ar galvu pirms uzdod jautaajumu....
bet ja tomeer neizdodas saprast, tad nu tev kaa ipashi apveltitam cilvekam ar logjisko domashanu atbildeshu uz tavu jautajumu: "kas tad vispār viņam nav izcils ja spriež pēc tava apraksta?"
1. loti laba apveshanas tehnika (es neteicu izcila)
2. + veel ir vina augums un maaka sist ar galvu (ari netiek lietots vards izcili)
3. svariigs + ir tas, ka vinam ir Italju pase un nekad nav spelejis brazilijas izlasee, tas noziimee, ka pavisam driz redzesim vinju squadra azur sastaavaa! (un ari sheit es nesaprotu kur tu atradi vardu izcils....)
un starp citu ja tu vel mazliet iedzilinatos, kam mans teks tika adresets, tad varbut nedaudz piepuloties izdotos uztvert, ka cilveks velejas uzzinat Amauri +, tatad par - nekaa.

     [+] [-]

, 2008-05-30 22:15, pirms 16 gadiem
silenthill rakstīja: 22.5 mio! Nav drusku par traku?!?

man ar liekas pa daudz! Cik tad būtu Rūnijs/Riberī u.c 1. klases zvaigznes? 35 miljoni?! Zb, kāda inflacija!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-01 12:42, pirms 16 gadiem
labāk būtu dabūjuši kādu labu aizsargu par tādu naudu...