Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Tottenham Hotspur" interesējas par "Elfsborg" vārtsargu

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

"Tottenham Hotspur" interesējas par "Elfsborg" vārtsargu
Johans Vīlands

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Tottenham Hotspur" galvenais treneris Huande Ramoss vēlas pastiprināt komandas vārtsargu līnju ar Zviedrijas kluba "Elfsborg" vārtsargu Johanu Vīlandu.

27 gadus vecais Johans Vīlands stabili sargā Zviedrijas kluba "Elfsborg" vārtus jau septiņus gadus. Vīlands ir aizvadījis trīs spēles Zviedrijas izlasē, bet pašlaik viņš tiek uzskatīts par izlases trešo vārtsargu aiz Andreasa Isaksona un Ramī Šābana.

Vasaras sākumā "Spurs" par 10 miljoniem sterliņu mārciņu iegādājās Holandes kluba "PSV" vārtsargu Eurelju Gomešu, kas šosezon noteikti būs "Spurs" kluba pamatvārtsargs. Pēc vārtsarga Pola Robinsona pāriešanas uz "Blackburn Rovers" klubam ir nepieciešams spēcīgs Gomeša aizvietotājs, un Vīlands ir lieliska kandidatūra. Tiek lēsta, ka lai iegūtu Vīlandu savā īpašumā, "Spurs" nāksies šķirties no diviem miljoniem sterliņu mārciņu.

"Esmu iepriecināts par izrādīto interesi. Man vēl ir spēkā ilgtermiņa līgums ar "Elfsborg" un es nesteidzos mainīt klubu, taču ja man tiks piedāvāts nopietns līgums, būšu gatavs arī pamest savu pašreizējo klubu," teica Vīlands.

Atgādinām, ka Vīlands sargāja "Elfsborg" kluba vārtus arī abās "Intertoto" kausa izcīņas spēlēs pret FK "Rīga". Jāpiemin, ka Vīlands šajās divās spēlēs nosargāja savus vārtus sausā.

Izmantotie resursi:
telegraph.co.uk

  +5 [+] [-]

, 2008-07-29 21:02, pirms 16 gadiem
laikam redzeja.. ka FK Rīga nevar ielikt banku vinjam vartos.. tapec arii panjema

  +2 [+] [-]

, 2008-07-29 21:27, pirms 16 gadiem
Īsts vikings!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-30 01:44, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: spēcīgs otrais vārtsargs ir ļoti svarīgs, jo īpaši Anglijā, kur futbols mēdz būt visai ass un traumatisks. Skandināviem angļu futbols iet pie sirds


Tu jau baigi zini, cik viņš ir spēcīgs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-30 10:40, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: p.s.- ja kas, tad es nemaz nerunāju par Vīlandu (ja neskaita to faktu par skandināviem), tikai atbalstīju domu, ka "pēc vārtsarga Pola Robinsona pāriešanas uz "Blackburn Rovers" klubam ir nepieciešams spēcīgs Gomeša aizvietotājs"


Ka tik pats Gomešs nekļūst par aizvietotāju...

     [+] [-]

, 2008-07-30 11:35, pirms 16 gadiem
Kas tad staves Eindhovena?

     [+] [-]

, 2008-07-30 12:37, pirms 16 gadiem
Ja tiks Totenhemā, tad zviedriem tas būs liels ieguvums. Manuprāt šis vārtsargs ir ļoti talantīgs un ir 100% labāks kā Šābans. Pēc dažiem gadiem šis spēlētājs noteikti ieņems Zviedrijas izlases pirmā vārtsarga posteni, aizvietojot Isaksonu, kas pārcēlās uz PSV. Jaunais talants. Veiksmi!