Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Rovers" uzsāk sarunas par Bentlija pirkšanu

Andrejs Siliņš

"Rovers" uzsāk sarunas par Bentlija pirkšanu
Deivids Bentlijs
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Tottenham Hotspur" vadība apstiprinājusi, ka veic sarunas ar "Blackburn Rovers" klubu par pussarga Deivida Bentlija iegādi.

23 gadus vecais Anglijas izlases pussargs Bentlijs jau iepriekš izteicies, ka labprāt pamestu pašreizējo darba vietu, lai pievienotos kādam spēcīgākam klubam. Par futbolistu savus piedāvājumus jau izdarījuši gan "Hotspur", gan "Aston Villa" klubi, taču tos "Rovers" noraidījuši.

Tagad Totenhemieši vērsušies pie "Rovers" vēlreiz. Pirmais piedāvājums bijis 17 miljonu sterliņu mārciņu, tātad šoreiz runa noteikti ir par lielākām naudas summām. "Hotspur" pēc Robija Kīna pārdošanas uz "Liverpool" aktīvi meklē papildinājumu priekšējā līnijā.

Izmantotie resursi:
bbc.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-30 12:43, pirms 16 gadiem
Bentlijam būtu lielākas izaugsmes iespējas ja viņš dotos uz Tottenham Hotspur. Ceru, ka viņš arī uz turieni aizies, jo viņš nu gan ir talantīgs spēlētājs, kas jau tagad kandidē uz vietu Anglijas izlases pamatsastāvā!