Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Daniels Pranjičs ziedojas augstāku mērķu vārdā!

Daniels Pranjičs ziedojas augstāku mērķu vārdā!
Daniels Pranjičs

Horvātijas izlases pussargs Daniels Pranjičs ir nolēmis pamatīgi finansiāli upurēties, lai spēlētu augstākā līmenī.

Runa ir par 700 tūktošiem eiro, kurus pats Pranjičs ir gatavs maksāt, lai pievienotos vācu bundeslīgas grandam Minhenes "Bayern". Pranjiča iepriekšējais klubs nīderlandiešu "Heerenveen" , tā arī nebija spējis vienoties par transfēra summu, kas svārstījās no 7-7,7 miljoniem eiro, tāpēc Pranjičs nolēmis atlikušo summu samaksāt pats.

Pranjiča komentārs bija šāds: “Es nolēmu samaksāt atlikušo summu. Tas man izmaksāja milzu naudu, bet es esmu laimīgs, ka darījums ir noslēgts.”

Izmantotie avoti:
kasjauns.lv

  +4 [+] [-]

, 2009-06-29 21:18, pirms 15 gadiem
Peec šādas speeleetaaja riiciibas , var spriest ka vins speelee no sirds un ciiniisies katraa epizodee liidz galam

  +7 [+] [-]

, 2009-06-29 21:21, pirms 15 gadiem
YeTii rakstīja: Peec šādas speeleetaaja riiciibas , var spriest ka vins speelee no sirds un ciiniisies katraa epizodee liidz galam
Bet dīvaini, ka tads klubs kā Bayern nevar 700 tūkstošus eiro tomēr samaksāt, lai spēlētājam nav no savas kabatas jādod!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-29 21:33, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Bet dīvaini, ka tads klubs kā Bayern nevar 700 tūkstošus eiro tomēr samaksāt, lai spēlētājam nav no savas kabatas jādod!
Iespeejams vins Bayern nav nemaz tik vajadziigs

     [+] [-]

, 2009-06-29 23:48, pirms 15 gadiem
YeTii rakstīja: Iespeejams vins Bayern nav nemaz tik vajadziigs
Tad jau redzēs, kas ar to van Gāla politiku beigās sanāks. Pērk un laikam jau arī pārdos kārtīgi - redzēs, kas no tā visa sanāks!